Šport > Zimski športi
2388 ogledov

Grd padec favoritinje za kolajne na OI

Sofia Goggia Profimedia
Odlična Italijanka na preglede v bolnišnico.

Sofia Goggia je v svoji karieri že doživela nekaj hujših poškodb, tokrat je ob njenem padcu zastal dih gledalcem v Cortini d'Ampezzo. Domačinka je na superveleslalomu grdo padla. Po prvih informacijah je Italijanka utrpela poškodbo levega kolena, sledijo podrobnejši pregledi v bolnišnico.

Šampionka je po padcu sicer potebovala kar nekaj časa, da se je postavila na noge, nato pa je sama zelo previdno odsmučala v dolino. Kasneje so jo kamere ujele pri odhodu iz ciljnega prostora, pri hoji se je opirala na dva člana strokovnega štaba italijanske reprezentance.

ilka štuhec Poškodba Šport Težave pred OI za Štuhčevo

To je drugi grd padec Italijanke pred zimskimi olimpijskimi igrami. Padla je že na smuku v Zauchenseeju, a ni utrpela posledic. V soboto je v Cortini postavila najhitrejši čas smuka ter zmagala še na četrtem smuku v sezoni. V tej zimi je slavila tudi na dveh superveleslalomih in je glavna favoritka v hitrih disciplinah na ZOI na Kitajskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice