Šport > Zimski športi
46179 ogledov

Grozljiv padec na K140: vzelo ji je smučko, pristanek je bil brutalen

Print Screen
Navijačem je zastal dih ob padcu mlade švicarske skakale na tekmi v Klingenhtalu.

Z nedeljsko tekmo v Klingenthalu se je končala poletna velika nagrada v smučarskih skokih za dekleta. Na zadnji postojanki sta za dvojno slovensko zmago poskrbeli Urša Bogataj in Ema Klinec.

Urša Bogataj Skoki Šport Za konec sezone dvojna zmaga Slovenk

Bogatajeva je s tem potrdila tudi skupno zmago v seštevku petih tekem in napovedala, da bo potrebno v prihajajoči zimi nanjo še kako resno računati.

Dvakratna olimpijska prvakinja je nedavno priznala, da se njena kariera približuje koncu, pred slovesom pa bi si močno želela osvojiti še veliki kristalni globus.

Urša Bogataj Šok Šport Slovenska olimpijska junakinja: "Prav dolgo ne bom več skakala"

Tekma v Klingenhtalu se je že v prvi seriji končala za 17-letno švicarsko skakalko Emely Torazza. Takoj po odskoku na 140-metrski napravi so ji namreč popustile vezi na levi smučki, zaradi česar je v zraku izgubila nadzor nad 'dilami' in treščila ob plastično doskočišče, po katerem se je nato odpeljala proti izteku skakalnice.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Tekmovalko je zdravniška služba oskrbela na licu mesta, nato pa so jo z nosili odpeljali s prizorišča in v bližnjo bolnišnico, kjer je opravila vse potrebne preiskave za izključitev morebitnih hujših poškodb. 

"Na srečo sem dobila samo modrice, zdaj je čas, da se vrnem v formo," je na družbenih omrežjih sporočila Švicarka. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 3
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 12:41 10.oktober 2022.

    Naslov je bistvenega pomena,klikneš in potem novica za posrat zanič.S tem si novinarji dobivate v bistvu minuse,kje vam je čast matr.

  • vanc7 06:56 04.oktober 2022.

    Baje, da gre punca sedaj med kolesarke...

  • dusan72 01:11 04.oktober 2022.

    Naslov pa spet "jedrska vojna". Gleda na to, da ni bilo ne vem kako brutalno, še manj grozljivo (verjetno je bilo boleče) in da se je po padcu praktično smejala, pa da je dobila par modric... Kakšen bi bil šele ...prikaži več naslov pri kakšnem zvinu, zlomu, pretresu možganov ali izgubi zavesti? Genocid, holokavst, kataklizma...? Dejte se že mal pomirit s tem nabijanjem !!!