Šport > Zimski športi
444 ogledov

Ilka Štuhec v povsem novi podobi

Ilka Štuhec Ljubljanske mlekarne
Slovenska šampionka se je preizkusila v povsem drugačni vlogi.

Svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec, ki trenutno okreva po operaciji kolenskih vezi, je v času odsotnosti s tekmovalnih stez posodila svoj glas animirani super junakinji v televizijskem oglasu za blagovno znamko Alpsko mleko. Ljubljanske mlekarne sicer že osem let sodelujejo z aktualno dobitnico smukaškega in kombinacijskega kristalnega globusa.

"Vse ovire v življenju lahko premagaš. Ko stvari vzameš v svoje roke, ko verjameš. Takrat je vse mogoče. Takrat dobiš posebno moč," se glasi osebnoizpovedno sporočilo prvega oglasa iz serije, ki povezuje trenutno poškodovano smučarsko šampionko in domišljijski svet.

"S svežim pristopom smo želeli nadgraditi in aktualizirati našo povezavo z izjemno športnico. Ilko smo v podobi super junakinje - njena kariera je resnično navdihujoča - prenesli v vzporedni domišljijski svet in obenem odprli novo polje komunikacije za našo znamko," je ob začetku predvajanja videa sporočila Alja Učakar, vodja marketinga blagovnih znamk pri Ljubljanskih mlekarnah.

Ilka Štuhec | Avtor: Ljubljanske mlekarne Ljubljanske mlekarne

Video se navezuje na obdobje po nedavni poškodbi, v katerem si animirana glavna junakinja vsako jutro ob mlečnem zajtrku zasanjano predstavlja svoje smučanje v najboljši izvedbi. Čeprav so pred njo na progi številne ovire v obliki neobvladljivih kupov snega (mleka), se ne boji vzeti stvari v svoje roke. Vsak dan znova verjame vase in to ji daje posebno moč, moč super junakinje.

Gre za prvi oglas, kmalu sledita tudi praznična in olimpijska različica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.