Šport > Zimski športi
13 ogledov

Kam je izginil SOGIBlizZ?

Tekmovalec SOGIBlizZ ni upravičen do prejema nagrad za najvišja mesta. Žurnal24 main
Eden od najboljših tekmovalcev slovenske verzije Ski Challenge 09 SOGIBLizZ je kar naenkrat izginil. Razkrivamo vam, kaj je najverjetneje botrovalo njegovi odločitvi o koncu kariere virtualnega smukača.
Vsak namig, ki smo ga dobili, smo takoj raziskali in vas o ugotovljenem tudi obvestili, tokrat pa vam razkrivamo vse podrobnosti zgodbe o enem najboljših tekmovalcev slovenske verzije Ski Challengea 09, SOGIBlizZu.

Namigi o goljufanju
Že pred novim letom smo prejeli namig, da naj bi SOGIBlizZ goljufal. Takoj smo preverili vse informacije in prišli do zaključka, da ni počel ničesar, s čimer bi to lahko dokazali. Kmalu zatem smo v redakcijo dobili nov namig – pod imeni SOGIBlizZ in sloscfanItma naj bi vozil isti tekmovalec. Po podrobnem pregledu in daljšem nadzorovanju obeh tekmovalcev smo ugotovili, da tekmovalca nikoli nista igrala na istem računalniku, da njuni podatki niso nikakor povezani in da ne obstaja noben drug razlog, po katerem bi lahko sklepali, da gre za istega tekmovalca. Med njima torej ne obstaja prav nikakršna povezava. O tem smo vas seveda tudi takoj obvestili in tekmovalcema pustili, da nadaljujeta s tekmovanjem.


SOGIBlizZ ni upravičen do nagrad
V slovenski verziji Ski Challengea 09 sodelujejo tekmovalci različnih narodnosti. Ob pošiljanju obvestil o nagradah je postalo jasno, da je tekmovalec SOGIBlizZ, ki se je na prvem in drugem smuku letošnje sezone SC:09 uvrstil na odlično drugo mesto, na tretjem pa na četrto, Nemec. Ker so v slovenski verziji SC:09 do nagrad upravičeni le slovenski tekmovalci, nagrad za zelo visoke uvrstitve SOGIBlizZu nismo mogli podeliti. Razpredelnica se je zato pomaknila za mesto navzgor, kar pomeni, da nagrado za drugo mesto na prvem smuku prejme Mario35 in za tretje mesto tekmovalec AlenZO, do nagrade pa je upravičen tudi 31. uvrščeni tekmovalec Ales2. Enako velja tudi za vse ostale smuke, na katerih je SOGIBlizZ med dobitniki nagrad. Slednji se je očitno odločil, da v slovenski verziji Ski Challengea 09, če ni upravičen do nagrad, ne bo več sodeloval.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.