Šport > Zimski športi
973 ogledov

Kosi 'zažgal' splet s pesmijo o Mariboru

klemen kosi Facebook
Pred povratno tekmo v Ljudskem vrtu je za nekaj smeha s tradicionalnim javljanjem poskrbel slovenski alpski smučar Klemen Kosi.

Klemen Kosi je v podporo slovenskemu državnemu prvaku, ki bo na obračunu s Hapoelom lovil vstopnico za skupinski del Lige prvakov, pripravil prav posebno pesem, ob tem pa ni pozabil niti na videospot.

V besedilu pesmi sta svoje mesto našla tudi Cristiano Ronaldo in Lionel Messi, najpomembnejše sporočilo pa je prihranil za konec, ko je izraelskemu klubu napovedal klavrno usodo.

Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt Liga prvakov Šport Milanič fantom zastavil pomembno vprašanje maribor, hapoel, liga prvakov, kvalifikacije Odločilna tekma Šport Nogometna mrzlica v Mariboru Ljudski vrt Maribor Šport Poseben prometni režim za tekmo Lige prvakov maribor, hapoel, liga prvakov, kvalifikacije Liga prvakov Šport Ste želeli na tekmo v Maribor? Žal ne bo šlo

Kosi je svojo stvaritev predstavil na družbenem omrežju Facebook in požel ogromno pozitivnih komentarjev. 

Pazi frajer ti Ronaldo,
da ne boš naredo salto!
Ti kr driblaj hitri Messi,
žoga v gol se to obesi,
KO PRIDE MARIBOR,
Izrael leti domov...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.