Šport > Zimski športi
12352 ogledov

Nika Prevc pokazala še en svoj velik talent in navdušila sotekmovalke

Nika Prevc Instagram
Nika Prevc ne blesti zgolj na skakalnicah.

Na drugi postaji poletne velike nagrade v smučarskih skokih v francoskem Courchevelu bo ta vikend nastopila deveterica slovenskih tekmovalcev, potem ko se bo poletna velika nagrada nadaljevala s po eno tekmo v moški in ženski konkurenci. Ženske bodo nastopile v soboto, moški v nedeljo, tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

V soboto bodo barve Slovenije zastopale Nika Prevc, Katra Komar, Nika Križnar in Urša Bogataj. V nedeljo pa bodo na tekmi skakalcev tekmovali Žak Mogel, Jan Bombek, Bor Pavlovčič, Patrik Vitez in Tilen Bartol.

Nika Prevc | Avtor: Profimedia Profimedia

Za dobro vzdušje v reprezentanci so poskrbele predvsem naše orlice, potem ko sta prvi dve preizkušnji sezone dobili Bogatajeva in Križnarjeva, odlično pa se naše skakalke zabavajo tudi v prostem času.

Nika Križnar je tako v svoji "zgodbi" na Instagramu delila nekaj izsekov iz njihovega vsakdana v pričakovanju tekme in zagotovo je javnost najbolj navdušil kratek video, na katerem ob napisu "naravni talent" Nika Prevc svojim sotekmovalkam krajša čas z igranjem na klavir, na katerem je zaigrala kar legendarno Bohemian Rhapsody slovite skupine Queen.

A čeprav se tudi za klavirjem odlično znajde, jo slovenski športni navdušenci vseeno z dosti večjo nestrpnostjo pričakujemo znova na smučarskih skakalnicah, kjer bodo pričakovanja od mladinske svetovne prvakinje po odlični debitantski sezoni zagotovo precej visoka. A ni se za bati, Nika stalno dokazuje, da je resnično "naravni talent".

SP Planica 2023 Video Šport Tako bo izgledala Planica: Najlepše prizorišče v zgodovini Markus Eisenbichler Novost Šport Skakalni as: "Nihče nas ni vprašal za mnenje, to mi gre na živce" letalnica Vikersund Krešejo se mnenja Šport Bes in gnev zaradi poletov, norveška legenda napadla Schlierija
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice