Šport > Zimski športi
32752 ogledov

Nova slaba novica iz tabora Mikaele Shiffrin

Mikaela Shiffrin Profimedia
Mikaela Shiffrin bo izpustila tudi Crans Montano.

Prva dama alpskega smučanja Američanka Mikaela Shiffrin se še ne bo tako kmalu vrnila na bele strmine. Po poročanju švicarskega dnevnika Blick, ki se sklicuje na navedbe tiskovne predstavnice ameriške smučarke Megan Harrod, bo Shiffrin zaradi poškodbe kolena izpustila tudi tekme naslednji konec tedna v Crans Montani.

Shiffrin se je poškodovala na smuku v Cortini d'Ampezzo konec januarja, čeprav je sama napovedala, da se bo vrnila že ta konec tedna v Andori, pa bo očitno izpustila tudi dva smuka in superveleslalom, ki so na sporedu v švicarskem letovišču.

To je hud udarec za Američanko v boju za veliki kristalni globus, ki ga dobi skupna zmagovalka svetovnega pokala. Lara Gut-Behrami ima zdaj namreč na svojem kontu 1214 točk, pet manj jih ima Shiffrinova, razliko pa bo tako lahko Švicarka še izdatno povišala na treh domačih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice