Šport > Zimski športi
24095 ogledov

Poglejte, koga je Tina Maze povabila na kavo

Tina Maze Instagram
Tina Maze se je želela druženja s smučarsko legendo.

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze ohranja prijateljske stike z drugimi velikani belega cirkusa. Pred dnevi je na prijetno druženje ob kavi povabila avstrijskega šampiona Marcela Hirscherja.

Nekdanji vrhunski smučar se je mudil v dolini Soče, znani kot eni najbolj priljubljenih kajakaških destinacij v Evropi, kjer se je predajal užitkom športnega turizma.

Triintridesetletni Avstrijec, ki je leta 2019 nekoliko presnetljivo sklenil športno pot in se v drugo življenjsko obdobje podal na krilih osmega velikega globusa, je užitke na smaragdni reki dokumentiral na družbenih omrežjih.

Na objavo se je odzvala tudi Mazejeva, ki je smučarskega kolega povabila na kavo, žal pa ni znano, ali se je Hirscher njenemu povabilu odzval. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Mazejeva in Hirscher sta si ob koncu sezone 2012/2013 delila zmagovalni oder na podelitvi nagrad najboljšim smučarjem pretekle zime. Slovenka je tistega leta zbrala rekordnih 2414 točk v svetovnem pokalu, kar je še danes z naskokom najboljši dosežek vseh časov, Avstrijec pa je osvojil drugega od skupno osmih velikih kristalnih globusov (2013-2019).

Tina Maze Marcel Hirscher | Avtor: Epa Epa
 


 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice