Šport > Zimski športi
89 ogledov

Smučarke ostale brez tekme

Mikaela Shiffrin
V Švici so povsem odpovedali superkombinacijski obračun alpskih smučark.

Prireditelji tekme svetovnega pokala v St. Mortizu so sporočili, da kombinacijske tekme alpskih smučark ne bodo izvedli. Potem ko je slabo vreme odneslo drugi del današnje preizkušnje, so se zdaj odločili, da ne bodo kombinirali današnjega slaloma s sobotnim superveleslalomom.

Danes so zaradi megle Švicarji morali najprej izvesti slalom, toda superveleslaloma popoldne ni bilo mogoče izpeljati. Ena od možnosti je bila, da bi slalomski del kombinacije štel za točke svetovnega pokala z že prej predvideno sobotno preizkušnjo v superveleslalomu, a so se zdaj tej možnosti odpovedali.

V St. Moritzu bodo tako, če vreme ne bo spet ponagajalo, izvedli le dve tekmi: v soboto in nedeljo sta načrtovani dve superveleslalomski preizkušnji.

Na nedokončani današnji tekmi je po slalomu vodila Američanka Mikaela Shiffrin, Ana Bucik in Maruša Ferk sta imeli deveti in deseti čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.