Šport > Zimski športi
276 ogledov

SZS našla novega direktorja

Uroš Zupan Facebook
V vodstvu Smučarske zveze Slovenije se je zgodila kadrovska sprememba.

Uroš Zupan, nekdanji mladinski reprezentant v alpskem smučanju, je novi direktor Smučarske zveze Slovenije (SZS). Izvršilni odbor SZS je danes na predlog predsednika zveze Enza Smrekarja soglasno potrdil Zupana za direktorja, mandat pa bo nastopil 1. septembra.

Zupana poslovna pot v preteklih letih ni odnesla daleč od zimskih športov. Bil je dejaven član demonstracijske ekipe ZUTS, generalni sekretar organizacijskega odbora Rogla, kjer so leta 2009 pripravil tekmi svetovnega pokala v teku na smučeh, zadnje desetletje pa je deloval v družbi RTC Krvavec kot pomočnik direktorja, so sporočili iz SZS.

"Prepričan sem, da bo Uroš Zupan uspešno nadaljeval in končal finančno sanacijo SZS. Predvsem v luči treh največjih mednarodnih dogodkov, ki jih organiziramo v naslednjih treh letih: SP v poletih v Planici 2020, SP v biatlonu na Pokljuki 2021 in SP v nordijskem smučanju leta 2023 v Planici. S svojim poznavanjem smučarske problematike in dobrimi vodstvenimi sposobnostmi bo lahko tvorno prispeval k ciljem, ki smo si jih zastavili," je ob imenovanju med drugim povedal Smrekar.

Lindsey Vonn bazen Video Šport Lindsey Vonn (spet) pokazala zadnjico
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.