Šport > Zimski športi
9158 ogledov

Vonnova grobo razžaljena na račun svojega telesa

Instagram
Upokojena zvezdnica belega cirkusa je z objavo fotografije v kopalkah izzvala precej burne odzive.

Nekdanja alpska smučarka Lindsey Vonn, nekoč velika tekmica Tine Maze in še vedno rekorderka po številu zmag na tekmah svetovnega pokala, je tako kot že večkrat doslej na spletu objavila fotografije, na katerih je pokazala svojo postavo.

Lindsey Vonn Foto/Video Šport Lindsey Vonn leto starejša, a še vedno v dobri formi

Odzivi njenih sledilcev so bili mešani, med njimi pa je bil kar nekaj izrazito negativnih, kar je Vonnovo spodbudilo k objavi še večjega števila fotografij in pripisu, s katerim je nagovorila žaljive komentatorje.

Temu je dodala še kolaž nekaterih zmerljivk.

 | Avtor: Instagram Instagram

"Misli, da je veliko lepša, kot je v resnici. Debela kolena," je zapisal nek uporabnik. "Skrij to debelo rit v šotor," je dodal drugi. "Stara sem več kot 60 let in rodila sem dva otroka, pa izgledam bolje od nje," je zapisala neka godpa. "Brez jošk," je dodal še nek predrznež. "Ne razumem, zakaj čuti potrebo po neprestani pozornosti in hvalo s strani tujcev na družbenih omrežjih."

vonn | Avtor: Instagram Instagram
Američanka je kritikom odgovorila. "V zadnjem času sem objavila kar nekaj fotografij v kopalkah, kar je bolj zastrašujoče, kot se zdi. Že kot športnica sem bila tarča zlobnih komentarjev in medijskih zgodb, s katerimi so me razžalili na podlagi mojega telesa. Priznam, da me to včasih prizadene. Sem normalna oseba, včasih se krivo držim in mi visi trebuh, na zadnjici imam celulit, kopalke ne stojijo, kot bi morale. A vedno se spomnim, da mi je to telo pomagalo doseči izjemne svari v življenju in ponosna sem, da sem tako močna. Moja konfekcijska številka ni 0 in to mi popolnoma ustreza. Obljubim vam lahko, da nikoli ne obdelujem svojih fotografij in da nikoli nisem imela nobenega lepoenega posega. Sem 100-odstotno naravna, 100-odstotno Lindsey. Vsem, ki ste nesamozavestni ali se slabo počutite glede svojega telesa: ostanite močni in zdravi, imejte se radi ne glede na to, kaj pravijo 'hejterji'. Posebna zahvala vsem, ki ste bili pozitivni in ste me podprli. Ohranimo kulturo pozitivnega mišljenja o telesu," je zapisala 36-letnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve posted quite a few swimsuit pics lately, which is scarier than it seems. Even as an athlete there are ruthless comments and media stories that tear apart my body and I admit it sometimes hurts me. I’m a normal person and sometimes I slouch, my stomach folds over, my cellulite shows on my butt, or I don’t fill out my swimsuit top just right....But, I always remember how my body has helped me achieve amazing things in my life and I am proud of how strong I am.  I’m not a size zero and that’s perfectly fine with me. One thing I can promise all of you is that I never Photoshop my photos and am proud to officially never had any plastic surgery of any kind. No Botox, no fillers, no mini surgeries. Literally nothing. I am 100% natural and 100% Lindsey. So to anyone who is feeling self conscious or down about their appearance; stay strong, stay healthy and love yourself no matter what the haters say. Special thanks to all of you who have been positive and supportive... lets keep up the culture of body positivity going! ❤️🙏🏻💪🏻

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Komentarjev 4
  • mirror 13:16 24.oktober 2020.

    Draga Lindsey, ne meni se za kritike. Dosegla si veliko, kar tvoji kritiki ne bodo nikoli.

  • Snežinko 13:10 24.oktober 2020.

    Ženski ne gre in ne gre v glavo, da je športnica, ne manekenka in da to nikoli ne bo. Žal je svoje telo izoblikovala za šport, kar je popolnoma v nasprotju z manekensko postavo. Zato nikoli ne bo "huda". Zakaj ...prikaži večj se izpostavlja--- hja, to ve samo ona, sklepam zato, da se piše o njej - nekateri osebki ne morejo živeti brez tega.

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 12:50 24.oktober 2020.

    Jest bi jo, če pa je komu bolj všeč Galunič mu ne branim. Demokracija dopušča kar komu paše.