Šport
40 ogledov

Zlatan prepričan, da je sin boga

sport 11.03.14. svedski napadalec Paris Saint-Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović, sport 11.03.14. svedski napadalec Paris Saint-Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović,
Med sinočnjo med Ajaxom in Paris St. Germainom (1:1) so nizozemski navijači razkrili napis, na katerem je pisalo "Dobrodošel doma sin boga". Ibrahimovič ve, da je bilo sporočilo namenjeno njemu.

Ker pri francoskemu klubu igra kar nekaj nekdanjih članov nizozemskega velikana, so se mnogi spraševali, komu je napis namenjen. Odgovor je našel Zlatan Ibrahimović.

Ta je pred 12 leti debitiral v ligi prvakov, takrat v dresu Ajaxa. Pri nizozemskemu klubu sta del svoje kariere igrala tudi Maxwell in Gregory van der Wiel, ki zdaj nastopata za PSG. Trojica je na Amsterdam Areni pustila velik pečat.

"Seveda je napis zame," je brez zadržkov in z nasmeškom razložil švedski napadalec. "Zame je vrnitev nekaj posebnega, večer je bil izjemen. Toda zdaj mora PSG reagirati in iz Barcelone prinesti točke," je dodal zvezdnik francoskih prvakov, ki je s tem imel v mislih naslednji obračun lige prvakov. Na Parku princev se bo PSG 30. septembra pomeril z Barcelono, ki je prvo tekmo proti Apoelu iz Nikozije dobila z 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.