Šport
38 ogledov

Zmaji na večnem derbiju v popolni postavi?

Pivovarna Union Ice Fest PROZVOK / 3DKOZIN
Po zagotovilih organizatorjev naj bi večerni spektakel na drsališču pred ljubljanskim Trgom republike vendarle potekal po predvidenem programu, tako da bodo lahko ljubitelji hokeja uživali v večnem derbiju.

"Ne vem še, katere igralce bom poslal na led proti Jesenicam. Zavedam se, da gre za zelo pomembno tekmo za slovenski hokej. Tudi fantje v slačilnici že dlje časa govorijo o tem dvoboju," se pomena večnega derbija zaveda trener Telemach Olimpije Fabian Dahlem.

Več minut za mlajše

Ljubljančani v domačem prvenstvu sicer nastopajo s pomlajeno ekipo, navijači pa si srčno želijo, da bi drevi proti Jeseničanom na led stopila popolna postava. "Odločil se bom šele po dopoldanskem treningu. Za nami so težke tekme v ligi EBEL, že v petek pa nas čaka novo naporno gostovanje. V moštvu je kar nekaj igralcev, ki si zaslužijo več minut na ledu," je dodal Dahlem.

Dvoboj zmajev in železarjev, ki bo na sporedu ob 19.15, bo zagotovo vreden ogleda, med drugim pa bo šlo tudi za obeležitev 50-letnice zadnje tekme med večnima tekmecema na odprtem drsališču. 

Železarji bodo igrali na vso moč

Jeseniški vratar Jure Pavlič obljublja borbeno predstavo svojega moštva: "Upamo, da bo vreme usmiljeno do hokeja in da se bo dvoboj odvil po načrtu. Olimpija naj bi nastopila v polni zasedbi. Bodo favoriti, naša naloga pa je odigrati srečanje na vso moč in prireditvi kot je Ice fest dati tisti kanček, ki ga lahko dodamo do spektakla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.