Šport
119 ogledov

Znane vse štiri polfinalistke

Sloane Stephens
Američanka, Nizozemka, Čehinja in Ukrajinka v boju za prestižno lovoriko.

Američanka Sloane Stephens, šesta igralka sveta, se je kot zadnja uvrstila v polfinale teniškega sklepnega mastersa sezone v Singapurju. Stephensova je tako zabeležila še tretjo zmago, potem ko je s 6:3 in 6:3 premagala Nemko Angelique Kerber, drugo igralko sveta.

Danes si je najprej polfinale priigrala nizozemska teniška igralka Kiki Bertens, potem ko je njena tekmica Japonka Naomi Osaka zaradi poškodbe noge dvoboj predala.

V drugem obračunu dneva pa si je Stephensova zanesljivo priigrala polfinale po 1 uri in 40 minutah igre ter izkoristila že prvo zaključno žogo. To je bil še peti zaporedni poraz Kerberjeve v njunih medsebojnih obračunih, s porazom pa je številka 2 na svetu tudi končala letošnjo sezono.

Že v četrtek sta si napredovanje iz skupine zagotovili Čehinja Karolina Pliškova in Ukrajinka Jelina Svitolina. Polfinalna para sta Svitolina - Bertens in Stephens - Pliškova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.