Šport
3975 ogledov

Zverev in Ruud dopolnila polfinalno zasedbo

Zverev Epa
Nemec Alexander Zverev in Norvežan Casper Ruud sta polfinalista odprtega prvenstva Francije.

Alexander Zverev se je uvrstil v polfinale OP Francije. Teniški igralec iz Nemčije, 22. nosilec turnirja v Parizu, je v današnjem četrtfinalu po štirih zelo težkih nizih s 6:4, 3:6, 6:3, 6:4 po treh urah in 22 minutah premagal tekmeca iz Argentine Tomasa Martina Etcheverryja.

Zverev je igral v svojem devetem četrtfinalu na velikih tekmovanjih, v katerem se je pomeril z nepostavljenim Argentincem, 49. igralcem sveta, ki je nastopil v svojem prvem.

 | Avtor: Epa Epa

Lani je Zverev v polfinalu Pariza proti Špancu Rafaelu Nadalu, ki je izpustil letošnji Roland Garros, utrpel grozljivo poškodbo gležnja. Letos se je vrnil. Olimpijski prvak se je le prebil v svoj še tretji polfinale turnirja za veliki slam v Parizu po vrsti. To bo za Zvereva že šesti polfinale turnirjev za grand slam.

Zverev Saj to ni res! Šport Na igrišču si je želel vbrizgati inzulin, nastala je cela drama

V drugem četrtinalu dneva je Casper Ruud premagal skandinavskega tekmeca z Danske, 20-letnega Holgerja Runeja z izidom 3:1 v nizih, s 6:1, 6:2, 3:6, 6:3.  Ruud bo zaigral v svojem drugem polfinalu na pariškem pesku. Tega si je prislužil po dveh urah in 44 minutah napetega in zanimivega dvoboja z mlajšim tekmecem.

Norvežan se je lani prebil vse do v finala, v katerem pa je potem moral priznati premoč Nadalu.

Ruud | Avtor: Epa Epa

OP Francije (47,6 milijona evrov):
- moški, četrtfinale:
Alexander Zverev (Nem/22) - Tomas Martin Etcheverry (Arg) 6:4, 3:6, 6:3, 6:4
Casper Ruud (Nor/4) - Holger Rune (Dan/6) 6:1, 6:2, 3:6, 6:3

Thiago Seyboth Wild Družina na nogah Šport Vrhunski športnik razkril šokantno povezavo s Hitlerjem

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.