Šport
2808 ogledov

Zvezdnikovi sorodnici uprizorili šov, vse je zabeležila kamera!

Print Screen
Bližnji sorodnici enega najboljših teniških igralcev na svetu sta se nehote znašli v središču pozornosti na turnirju v Sydneyju.

V deželi tam spodaj pravkar potekajo tradicionalni uvodni turnirji teniške sezone 2024. Ekipnega tekmovanja United Cup, ki poteka na dveh lokacijah, in sicer v Perthu ter Sydneyju, se je kot član norveške izbrane vrste udeležil tudi eden najboljših tenisačev sveta in nekdanji drugi igralec na lestvici ATP Casper Ruud

Novak Đoković Slaba novica Šport Zgodovinski poraz Đokovića in poškodba Rafael Nadal Tenis Šport Po 350 dneh je nazaj, Rafael Nadal začel vzpon s 672. mesta

Ruud, trikratni finalist turnirjev največjih turnirjev, je s seboj v Avstralijo, kjer tenisači pilijo formo pred uvodnim grand slamom sezone v Melbournu, pripeljal tudi nekaj članov svoje družine.

V njegovi razširjeni spremljevalni ekipi sta bili tudi sestra Charlotte in sestrična Josefine, ki sta povsem nenačrtovano postali velika spletna senzacija.

Dekleti sta v enem izmed tunelov Ken Rosewall Arene preizkušali svojo manekensko hojo, pri tem pa spregledali kamero v kotu, ki je v celoti zabeležila njun sprehod po namišljeni modni pisti.

Ruudova sestra je v nekem trenutku zagledala kamero in si od sramu najprej pokrila usta, nato pa še obraz. Osramočeni in pordeli v obraz sta nato hitro izginili iz kadra.

James McCabe Nevarna situacija Šport Smrtonosni gost prekinil teniški dvoboj v Avstraliji

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Novak Đoković Pereče vprašanje Šport Arogantno, ponižno, iskreno: Đoković postregel s tremi odgovori

Posnetek se je kot požar razširil po družbenih omrežjih, potem ko ga je na svojem uradnem profil objavilo Združenje teniških profesionalcev (ATP).

"Običajno nista sramežljivi pred kamero. Obe se radi udeležujeta teniških turnirjev in sedita v loži. To jima je zelo všeč. Tokrat sta bili skupaj z nami ob igrišču," je novinajrem po zmagi nad Hrvaško pojasnil Ruud in dodal: "Mislim, da jima je bilo zelo nerodno. Bili sta povsem rdeči v obraz. To je bila dobra učna ura, da ne moreta vedno početi vsega, kar se jima zahoče."

Tenisačeva sestra Charlotte je v kratkem odzivu na viralni posnetek dejala, da jo je izkušnja "izučila", zato bo naslednjič bolj pozorna na svojo okolico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • peter25 17:09 04.januar 2024.

    Jaz veckrat treniram kosarko z namisljeno zogo pred pisarno...tako malo, da se razgibam:) Svet mora biti dolgocasen ce je malce drugacna hoja senzacija.