Svet
22325 ogledov

19-letnico našli na travniku v raztrganih oblačilih

Umor v Nemčiji
1/5
Profimedia
Grozljiv zločin se je očitno zgodil, ko je bila zabava v polnem teku.

Nemška policija je v nedeljo aretirala 20-letnega Nemca, osumljenega posilstva in umora 19-letnega dekleta v kraju Bramsche. Zločin se je zgodil v soboto zvečer med zabavo za 18. rojstni dan, poroča Bild. Dve dekleti sta namreč praznovali rojstni dan v festivalni dvorani v nemškem mestu Bramsche. Okoli 1.30 so gostje opazili, da je pogrešana 19-letnica. Po dolgotrajnem iskanju so jo okoli 2.40 zjutraj našli na travniku s hudimi poškodbami. Kljub prizadevanjem reševalcev je 19-letnica kmalu po prihodu v bolnišnico umrla.

Grozljiv zločin se je očitno zgodil, ko je bila zabava v polnem teku. Policisti in gasilci so na kraj zločina prispeli v noči s sobote na nedeljo. Policijske sile so obkolile dvorano. Tožilec dr. Aleksandar Rettemeyer je za Bild potrdil, da so osumljenca za zločin prijeli. "Aretiran je bil v svojem stanovanju, ni bil pijan. Gostje na zabavi so namigovali nanj. Domnevajo, da je bil blizu žrtvi," je povedal tožilec. Po njegovih besedah ​​najdbe jasno kažejo na spolno deliktno dejanje, na kar kažejo tudi raztrgana oblačila umrle. Bild poroča, da sta bila oba gosta na zabavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar R_D
    R_D 22:22 06.marec 2023.

    Men je pa čudno, da poročate o redkem pojavu, ko tako dejanje stori eden od 40 milijonov Nemcev, ko pa se to kar naprej dogaja s strani migrantov, ste pa tiho. Če primerjamo, da je Nemcev kakih 20x več, lahko ...prikaži več rečemo, da so migranti nekje 500 do 1000x bolj nasilni od Nemcev.

  • malarin 20:40 06.marec 2023.

    Take junake bi zakopal v gnoj, da ne bi smrdelo ! ! !