Svet
1609 ogledov

75-letnica z nožem nad dečka

Nož kri nasilje umor dokaz
Dečku v bolnišnici niso mogli več pomagati.

Švico pretresa zločin, do katerega je prišlo na ulici Basla včeraj sredi belega dne. Ob 12.45 se je 7-letni deček, domnevno z območja nekdanje Jugoslavije, s Kosova, vračal iz šole domov.

Po isti poti se je čez nekaj minut vračala tudi njegova učiteljica, ki je bila na kolesu; na tleh je v mlaki krvi videla ležati dečka in takoj poklicala policijo. Deček je bil še živ.

V nekaj minutah so ga prepeljali v bolnišnico, kjer pa mu zdravniki niso mogli več pomagati. Z nožem je bil zaboden v vrat.

Nedolgo zatem se je policiji sama javila 75-letna ženska, ki je povedala, da je napadla otroka. Zakaj je to storila, policija še ni razkrila.

Ljudje, ki živijo v bližini, so medijem povedali, da so v nekem trenutku slišali pretresljiv krik, vendar da do prihoda reševalne službe niso pomislili, da bi se v njihovi soseski lahko zgodila takšna tragedija.

Iskanje 8-letnika, Španija Tragično Svet Smrt 8-letnika, ki ga je iskalo na tisoče ljudi Reševalno vozilo Tragično Zdravje Drama na avtocesti in slovo 9-letnice

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1