Svet
6181 ogledov

Agresivnemu albanskemu gostincu vlada porušila lokal

Youtube
Oblasti v Albaniji so zrušile gostinski objekt lastnika restavracije Mihalja Kokedimo, ki je napadel španske turiste in po izjavi premirja državi naredil sramoto.

Prejšnji teden so španski turisti obiskali Porto Palermo, priljubljeno letovišče na jugu Albanije. Odločili so se za obisk ene od tamkajšnjih restavracij, a so jo od tam kaj hitro ucvrli zaradi agresivnega lastnika. 

Albanski premier Sali Berisha in kosovski stanovski kolega Hashim Thaci. Prelomno Slovenija Albanija in Kosovo povezana z avtocesto

Zadeva pa se tukaj ni končala. Lastnik restavracije je skočil na pokrov njihovega avtomobila in poskušal razbiti vetrobransko steklo na avtomobilu. Prestrašeni voznik se ga je poskušal otresti in odpeljati, medtem ko se je lastnik restavracije še kar oklepal avtomobila. Na posnetku je videti okrvavljene roke lastnika restavracije in krike potnikov v avtomobilu. Albanec trdi, da španska družina ni poravnala računa. 

Papež v kii soul Svet Albanija je lahko za zgled

S špansko družino se je srečal albanski minister za turizem in se opravičil za neljubi dogodek. Prek Facebooka se je oglasil tudi premier Edi Ram. Zapisal je, da je lastnik restavracije prekršil pravila albanskega gostoljubja in jih osramotil. Obljubil, da bo napadalec kaznovan. 

Albanija napad turisti Svet Grozljiv napad lastnika restavracije na goste

In bil je kaznovan. Oblasti so mu z buldožerjem porušile gostinski objekt, video pa je televizijska postaja TV Klan objavila na svetovnem spletu. Uradni razlog za rušitev naj bi bil ta, da restavracija ni imela dovoljenja za obratovanje, ugotovili pa so tudi kršitve pri plačevanju davkov.

Komentarjev 3
  • marsal 21:58 24.avgust 2019.

    Primitiven Balkan na vseh ravneh !

  • Janez_53 16:55 24.avgust 2019.

    Škoda, da Vitoslav Türk in njemu podobni niso zgradili svojih "sušilnic sadja" v Albaniji.

  • mph 14:34 24.avgust 2019.

    Vsaj v tem primeru pohvale njihovi vladi za hitro in korektno ukrepanje.