Svet
3418 ogledov

Ameriškega milijarderja našli mrtvega v celici

Jeffrey Epstein Epa
Prijatelj Billa Clintona in Donalda Trumpa, ki je spolno zlorabljal mladoletnice

Ameriškega milijarderja Jeffreyja Epsteina so našli mrtvega v zaporniški celici v zaporu na Manhatnu. Epstein je osumljen spolnega izkoriščanja mladoletnic in je trenutno v priporu, kjer je bil pod posebnim nadzorom, saj so ga že julija našli poškodovanega, a niso vedeli, ali je šlo za poskus samomora, ali pa ga je morda napadel kdo od drugih zapornikov. 

Prijatelj Donalda Trumpa

66-letnik, ki je imel spolne odnose s številnimi mladoletnicami, naj bi v zaporu storil samomor. Epsteina so našli mrtvega dan po odločitvi newyorškega sodišča za odvzem tajnosti z več kot dva tisoč strani dokumentov iz prejšnjih tožb proti njemu. 

Zaradi spolne trgovine z ljudmi, mu je grozil 45 let zapora. Sodnik Richard Berman mu je sredi julija zavrnil izpustitev iz zapora po plačilu varščine, ker naj bi bil nevaren za okolico in bi zaradi svojih poznanstev, zvez in denarja zlahka pobegnil. Milijarder je bil prijatelj številnih vplivnih ljudi, med njimi nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona in zdajšnjega predsednika Donalda Trumpa.

Televizijska hiša NBC News je celo objavila opolzke posnetke ameriškega predsednika na svojem posestvu Mar-a-Lago baha v družbi  Epsteina

Opolzko! Svet Naplavilo posnetek Trumpa s kupom mladenk: Njegove roke polzijo po telesih!

Velika afera

Primer Jeffreyja Epsteina je dodobra razburkal ameriško javnost. Zaradi njega je odstopil minister za delo Alexander Acoste, nekdanji tožilec na Floridi. Kljub številnim dokazom je leta 2008 odstopil od njegovega pregona.
Epstein je nato priznal krivdo za napeljevanje k prostituciji, z  državni tožilci pa dosegel dogovori, da gre v zapor za 13 mesecev, vendar le čez noč med tednom in da plača odškodnino žrtvam ter se prijavi kot spolni prekrškar. 

Primer je nato znova prevzelo zvezno tožilstvo New Yorka. Epsteina so aretirali ter obtožili spolne trgovine z ljudmi in zarote.

Ameriški sodnik Svet Tako so "poskrbeli" za pedofilskega milijarderja
Komentarjev 3
  • Ivo 20:00 10.avgust 2019.

    Tile Clintoni so pa od sile, samo da je Trump tako butast, da si ni šel zagotoviti še enega mandata za nič truda?!? Samo Clintona bi potunkal, saj že vsi vemo kakšna perverzna budala je...

  • AnzeSmolej 18:26 10.avgust 2019.

    Ne miljarderja! P E D O F I L A !!! Ki je imel svoj otok za svoje pedofilske rituale!!! Njegov zelo pogost obiskovalec je bil Bill Clinton !!! Nihče ne uide Clintonovim živ!