Svet
27833 ogledov

Dekle iz Hrvaške sta na Florido pripeljala kot spolno sužnjo

Facebook
Ameriška policija je pred kratkim na Floridi aretirala dva moška zaradi izkoriščanja mladoletnice za seks in premestitve iz Hrvaške v ZDA.

Ameriški preiskovalni organi so v tem primeru sodelovali s PU Koprivnica-Križevci in hrvaškim Ministrstvom za notranje zadeve. Osumljenca sta Jordan Jysae Pulido (26), ki si je leto dni po internetu dopisoval s 16-letnim dekletom iz Koprivniško-križevaške županije.

domina Svet Roparja zadrževala kot spolnega sužnja

Junija leta 2018 je s Floride prispel na Hrvaško. Na ameriškem ministerstvu za pravosodje so po poročanju hrvaških medijev navedli, da je Pulido po prihodu na Hrvaško skupaj z očetom Robertom Santano Jimenezom našel način, da je deklico s Hrvaške pripeljal na Florido, z namenom, da bi sodelovala v nedovoljeni spolni dejavnosti z žrtvijo. Imela sta jo za spolno sužnjo.

Zloraba Izpoved Svet Spolna sužnja: Imela sem jogi v grmovju.

Pulidu in Jimenezu zdaj grozi najmanj 10 let zaporne kazni.

 
Komentarjev 4
 • Avatar Micheal_Benson
  Micheal_Benson 21:58 21.november 2020.

  Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo tipo de préstamos a nuestros clientes de confianza con una tasa de interés del 3%, contáctenos si necesita un préstamo. ...prikaži več Envíenos un correo electrónicos:Michealbensonloanagency@gmail.com,contacto@Michealbensonagency.com Formulario de solicitud de préstamo y devuélvalo,Visita nuestro sitio web:https://michealbensonagency.com/,Whatsapp:+593962046134. Nombre completo .....

 • energieboy 22:22 16.november 2020.

  Takim je treba jajca odrezat!

 • Zikollino 20:09 15.november 2020.

  No, tokrat ste za plagiat porabili samo 2 dni ... čestitam ...

Sorodne novice