Svet
14816 ogledov

Dojenčka vrgel v ledeno vodo

Ponoči bo gladina številnih rek po Sloveniji presegla opozorilno vrednost pretok Žurnal24 main
Oče je svojo 6-mesečno hčerko gledal, kako tone.

V ZDA odmeva primer grozljivega družinskega nasilja. 28-letni Jonathan Zicarelli je v ponedeljek zjutraj prišel na policijsko postajo v Greenwoodu v Lousiani in povedal, da je ravnokar utopil svojo hčerko.

Policistom je priznal, da je načrt koval ves prejšnji dan, saj je bil pod velikim stresom, z dejanjem je skušal tudi "življenje olajšati svoji ženi".

Ko je moški povedal za svoje dejanje, je ekipa policistov takoj odhitela na mesto dogajanja. Šlo je za igro minut in čeprav se zdi neverjetno, ameriški mediji poročajo, da so dojenčka uspeli rešiti.

Najprej so jo potegnili iz ledene vode, nato jo je eden izmed policistov uspešno oživljal. Prepeljali so jo v bolnišnico, kjer je že izven smrtne nevarnosti.

Očeta dojenčice so obtožili za napad. Po besedah policistov moški, ko je prišel na policijsko postajo, sploh ni kazal nobenih čustev. Povedal je, da je hčerko pustil v ledeni vodi in jo gledal, kako tone.

Nasilje Dvoletnik Slovenija Dvoletnik: Oče ga je tako tepel, da ni mogel več jokati Zloraba otrok Odstranili so ga Slovenija Vpričo otrok davil ženo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 22:29 21.december 2018.

    Brez čustev? Ha!! Poznano! Ta ma scvrte možgane do amena. Fajn se je zagiftal.

  • Janez_53 22:17 21.december 2018.

    In naj mi nekdo dopove, zakaj si takšna gnida ne zasluži smrtne kazni??? In smrtna kazen bi se morala izvršiti na vsaj tako okruten način, kot je bil storjen zločin. Gnoj je bil prepričan, da je "delo dobro opravil", zato ...prikaži več je šel na policijo. To bi moralo biti upoštevano, kot da je dejansko prišlo do smrti otroka.

  • maresem 19:15 21.december 2018.

    Crkni v mukah, gnida pokvarjena.