Svet
14 ogledov

Evakuirali sosede ubite britanske družine

Hiša ubite francoske družine Reuters
Policija je obkolila hišo v Franciji ubite britanske družine Al Hilli v Claygateu in evakuirala vse iz okolice.

Zakaj so izvedli evakuacijo, na policiji niso pojasnili, dejali so le, da so se za to odločili zaradi dokazov, ki so jih našli na območju hiše. Odkrili naj bi snovi, ki bi lahko eksplodirale.

Še tavajo v temi

Detektivi še naprej poskušajo ugotoviti, kakšen je bil motiv za poboj družine. Po točo strelov so umrli Saad Al Hilli, njegova soproga, tašča in še nek kolesar.

Sedemletna hčerka je utrpela hude poškodbe, vendar so jo zbudili iz umetne kome. Policisti ji nameravajo pokazati nekaj fotografij in upajo, da bo med njimi prepoznala morilca oziroma morilce, poroča Daily mail.  Njena štiriletna sestra, ki se je nepoškodovana kar osem ur skrivala pod trupli, jim ni mogla pomagati, saj ni videla ničesar. Včeraj se je v spremstvu družinskih članov že vrnila v Veliko Britanijo.

Družinski obračun

Preiskavo bo policija razširila tudi na družinske člane. V javnost je namreč pricurljala informacija o tem, da je bil Saad v sporu s svojim 53-letnim bratom Zaidom zaradi nasledstva. Brata sploh naj ne bi govorila, vendar je Zaid odločno zavrnil vse navedbe o domnevnem sporu.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.