Svet
7624 ogledov

Groza mamice: videla je Lucy Letby, kako stoji ob otroški posteljici

Lucy Letby Profimedia
Umorila sedem dojenčkov, med njimi bi bila lahko tudi Felicity.

Kot smo pisali, je bila 33-letna medicinska sestra Letby v petek spoznana za krivo umora sedmih dojenčkov, s čimer je postala najhujša morilka otrok v Veliki Britaniji.

Lucy Letby grozljivo Svet Medicinska sestra umorila sedem novorojenčkov

Victoria Whitfield in njen mož Michael sta za The Times dejala, da se je njuna hčerkica najbrž za las izognila smrti. 

Victoria je prepričana, da je medicinska sestra poskušala poškodovati tudi njeno nedonošenko novembra 2013. Njena deklica Felicity je bila po rojstvu z nujnim carskim rezom na oddelku za novorojenčke v bolnišnici grofice Chester. Victorii in njenemu možu Mikeu so tedaj povedali, da ji "gre odlično", a so ju naslednji dan obvestili, da je njuna hčerka hudo bolna.

Victoria je za The Times povedala: "Bilo je približno ob treh zjutraj, ko sem bila v svoji sobi. Ne vem, kaj je bilo, recite temu materinski instinkt. Začutila sem, da moram na oddelek za novorojenčke. Vstopila sem in je bilo vse videti precej mirno. Lucy Letby je bila ob otroški posteljici, nato pa je odšla v drugo sobo. Šla sem pogledat Felicity, v nekaj minutah se je začel pekel. Bilo je, kot da me ne bi bilo v sobi, vsepovsod so tekale medicinske sestre."

 

Avstrijska policija Foto Svet Na dopustu na Hrvaškem prejeli nenavadno darilo. Policisti šokirani policija Izredni nadzor Gorenjska Nadzor nad preiskavo očitkov o spolnem napadu na mladoletnico

Zdravstveno osebje je prestrašenim staršem povedalo, da Felicity najbrž ne bo preživela.

"Rekli so nam, da je pravi čas, da jo krstimo, če jo želimo krstiti. Ker ji verjetno ne bo uspelo,” se spominja Mike. 

Felicity so nato premestili v bolnišnico Arrowe Park na alternativno zdravljenje, kjer se ji je stanje hitro izboljšalo.

Ko so starši videli, da je bila Letby aretirana, so začeli prečesavati, kaj se je zgodilo med skrbjo za Felicity.

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 06:12 20.avgust 2023.

    škoda trošit denar in cajt za sodstvo....tako babo zaklat urgentno