Svet
29222 ogledov

Grozljivka v stanovanju nekdanjega Putinovega sodelavca

Preiskava prizorišča zločina je trajala dolgo v noč. Foto: 24sata Žurnal24 main
Do dogodka je prišlo v elitnem moskovskem stanovanju, vrednem 3,5 milijonov dolarjev.

Nekdanjega uslužbenca Kremlja in podpredsednika Gazprombanke Vladislava Avajeva so našli mrtvega v njegovem elitnem stanovanju v Moskvi. Ob truplu 51-letnega milionarja je bila tudi njegova noseča 47-letna žena Jelena in njuna 13-letna hči Marija, pišejo tuji portali. 

Policija je primer potrdila, preiskava še poteka. Na vseh treh truplih so bile strelne rane. Člane svoje družine je mrtve našla najstarejša hči para, 26-letna Anastazija, ki ni uspela stopiti v stik z njimi preko telefona, zato je odšla na dom svojih staršev. Mrtvi milijonar naj bi v svojih rokah držal revolver. 

Bil je zaposlen kot izvršni direktor Gazprombanke, ključnem delu načrta Vladimirja Putina za plačevanje plina v rubljih, s čimer je želel povrniti žogico zahodnim državam za njihove sankcije po ruskem vojaškem posredovanju v Ukrajini. Pred tem je Avajev delal kot namestnik šefa enega izmed oddelkov Putinove administracije. 

Za zdaj razlog zločina še ni poznan; ena izmed teorij je, da je prišlo do ljubosumja. Premožen bankir naj bi odkril, da ima njegova žena afero, njun voznik pa naj bi dal odpoved. Policija preiskave ne komentira. 

Vladimir Putin Ukrajina Svet Putin odlikoval brigado, ki naj bi zakrivila poboje v Buči Vladimir Putin Posnetek Svet Prošnja ukrajinskega bogataša, katerega hčerki je Putin boter

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar luckyss
    luckyss 05:57 20.april 2022.

    Seveda je vzrok ljubosumje?!...Če bi bil proti Putinu, bi bile pa polmetrske mastne črke na prvih straneh, da ga je pospravila "KGB"....Mater ste predvidljivi in ponižujoči do svojih ovc...Res mislite, da so tako butaste ?!...No, one iz vrst SDSs volilcev ...prikaži več morda, ampak oni imajo svoje medije prilagojene njihovemu pomanjkljivemu IQ-ju..Kam torej spadate vi ?!

  • Pikica42 21:33 19.april 2022.

    Hči