Svet
6404 ogledov

Hit na spletu: Rešitev glede covid potrdila

Andrea in Gabrielle instagram
Študent si je izmislil način, kako si olajšati preverjanje PCT potrdila.

22- letni študent Andrea Colonnetta živi v Kalabriji, kjer so že pred meseci začeli s preverjanjem tako imenovanih covid potrdil. S svojim mojstrom za tetoviranje se je dogovoril, da mu je slednji z očitno res izredno natančnostjo potetoviral QR kodo. 

Za ta korak se je odločil že avgusta in postal pravcati hit na spletnih omrežjih. Tatoo mojster Gabriele Pellerone je za Corriere della Calabria potem, ko so posnetki o tem krožili na spletnih omrežjih že nekaj tednov, povedal, da gre za eno najbolj originalnih idej, ki so jih nanj naslovile njegove stranke kadarkoli. 

In - kot je razvidno v posnetku - QR koda, vtetovirana na notranji del roke mladeniča tudi očitno deluje. Študent je sicer prejel obe dozi cepiva. 

Covid-19 Covid-19 Svet Veter na mlin vlade, da poostri ukrepe omikron covid-19 različica Covid-19 Zdravje Nova opozorila WHO glede omikrona

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 7
 • rd2dmk2 09:45 01.december 2021.

  no ja svet ima junake in bedake.. saj vinjeta tud traja samo eno leto, osebna 10, covid potrdilo pa po novem kot europa predlaga 9 mesecev.. no ja...upam da mu čez par let ne bo treba na kurca tetovirat aktualno ...prikaži več kodo..pa še neki.. me zanima kako ta koda izgleda na babici, ki dela reklamo za kafe loka....ah, saj bi po moje tudi pri naši mišiki imel že problem... ker "zategnjena" samo nad vratom gor. ostalo pa...

 • Avatar Sreten Lukić
  lluckyss 04:55 01.december 2021.

  Ideja je sicer dobra, vendar seveda ne s pravim tatoojem...V obliki nalepke - začasni tatoo, pa je čisto O.K...Tistega pa si brez problema lahko nalepite na čelo, pa še vozniško in osebno, če imate dovolj veliko glavo...Seveda si lahko ovce ...prikaži več daste trajni žig, pa še SDS si dajte tetovirat zraven, da bodo policaji po volitvah vedeli kam udarit ;))

 • tomi67 23:53 30.november 2021.

  Čez čas bo imel tatoo-jev s QR kodami kot nekateri naši vozniki vinjet na avtih. Je res premeten. Sicer pa še ima kar nekaj prostora. Čudno da si je ni dal stetovirati na čelo.