Svet
6521 ogledov

Je pedofilov konec naročil oče zlorabljene?

duhovnik Shutterstock
Preiskava uboja duhovnika dobiva nove dimenzije.

Policijska preiskava uboja duhovnika Giuseppeja Matarazza, ki je bil ubit julija lani v italijanskem mestu Fras Telesino, dobiva nadaljevanje.

Matarazzo je v zaporu preživel 11 let zaradi spolnih zlorab dveh najstnic; ena od njiju, takrat stara 15 let, se je zaradi povzročenih travm obesila.

Policija zdaj preiskuje, ali je uboj duhovnika naročil njen oče. Smrt duhovnika je sicer povzročil za zdaj še vedno neznani napadalec, ki je vanj iz avtomobila izstrelil pet nabojev. Pred tem je duhovnika na cesti zaustavil sovoznik v tem avtu in ga vprašal za pot.

Kot poročajo italijanski mediji, policija zdaj preiskuje, ali je šlo za naročeni uboj, in ali za dejanjem stoji oče ene izmed duhovnikovih žrtev. Policisti so sicer te dni prijeli 30-letnega Generosa Nastama in 55-letnega Giuseppeja Massara, za katera verjamejo, da sta bila v omenjenem avtomobilu. Oba moška te dni čaka zaslišanje pred preiskovalnim sodnikom.

Duhovnik Tragično Svet Obračunal z duhovnikom, ki se je spravil nad njegovo hči duhovnik 300 pedofilov Svet Nov škandal, ki pretresa Cerkev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7