Svet
6078 ogledov

Kaos na letu Ryanaira. Rezultat: Obgrizen nos.

Pretep na letalu Reševalni pas/Twitter
Policija je dva potnika prijela.

Na letalu družbe Ryanair, ki je letelo na Tenerife, je prišlo do prepira med dvema potnikoma, ki sta medsebojno tudi fizično obračunala. Posnetki, ki se širijo na spletnih omrežjih, prikazujejo, kako je moška letalsko osebje skušalo razdvojiti.

Ben Wardrop, potnik, ki je posnel prepir, je objavil, da se je vse začelo zaradi ženske, ki je na letu iz Glasgowa sezula svoje čevlje.

"Prepir je začel vidno opiti človek, ki je komentiral, da bo ženski nekdo stopil na nožne prste. Partner ženske je skušal situacijo umiriti, a ko je letalo poletelo in ko se je popilo še več alkohola, sta se moška začela prepirati. Oba sta bila zelo pijana, začela sta se pretepati, eden je dobil udarec v nos, veliko je bilo krvi," je komentiral Wardrop. Kasneje se je izkazalo, da moški ni dobil le udarca v nos, pač pa ga je drugi ugriznil vanj.

mejni prehod Obrežje Posnetek Svet Pretep na meji, ker je preskočil vrsto

Osebje letala je po pristanku prosilo za pomoč policije, ki je oba moška prijela. "Družba takšno obnašanje potnikov zavrača. Varnost in udobje vseh naših potnikov je še vedno naša prednostna naloga. Primer je zdaj stvar lokalne policije," so po incidentu uradno sporočili iz družbe Ryanair.

"Grda nora krava!" Svet Nadaljevanje zgodbe o moškem, ki je na Ryanairovem letalu nadlegoval žensko "Grda nora krava!" Svet Na letalu Ryanaira: Vrzite to "grdo črno nesnago" z letala!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2