Svet
14180 ogledov

Kar je preveč, je pač preveč: epski krst v Beogradu!

torta krst Beograd TikTok
Nekateri starši res pretiravajo. Nazoren primer je bilo moč videti v srbski prestolnici.

Konec preteklega tedna je bil v Beogradu krščen deček po imenu Anthony. Nič posebnega samo po sebi, toda prizori s slavja tega svečanega dogodka so vzbudili pozornost javnosti. In to z velikim razlogom.

Že pred vhodom v stavbo je obiskovalce pričakal ogromen plakat, na katerem je omenjeni Anthony skupaj z očetom, nedvomno glavnim organizatorjem dogodka.

Plakat je bil le uvod. Na spletu so se pojavili posnetki ogromne torte, ki so si jo privoščili gostje. Narejena je bila kot model osrednjega svetišča srbske pravoslavne cerkve - Hrama Sv. Save.

@nanedoncello

 

♬ Originalton - Don Cello

Na vrhu masivne torte se je vrtela bleščeča krona. Kar šest ljudi je bilo potrebnih, da so mizo s torto pripeljali v dvorano. Poleg poslastice v obliki cerkve sta vidni še dve prav tako zelo veliki torti, ki pa zbledita v senci megalomanske kulinarične stvaritve.

Komentarjev 3
  • ico8 14:13 22.julij 2022.

    Pa se naj kdo rece, da ni resnica prihod tisoce rusekov, z polnimi plenicami, v mali balkanski pasaluk. Poslusajte glasbo in si prevedite Tonceka v Антоний !!!

  • kapibara1 15:04 19.julij 2022.

    Evo, pare stvorio svojim rukama

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:59 19.julij 2022.

    Dogodek je bil mogoče res tako megalomanski. Vaš prispevek o tem pa tradicionalno minimalističen in nevreden objave. Tako kot dejstvo o krstu samem. Res pomembna novica