Svet
17165 ogledov

Kar je storil za 88-letno potnico, je šokiralo vse

letalo
To, kar je storil mladenič, večini ne bi padlo na kraj pameti.

Ne gre za kakšno izmed božičnih zgodb o človeški dobroti, do dogodka je prišlo že pred dnevi, ko so se na enem izmed letališč v New Yorku potniki vkrcavali na letalo za London. Zgodbo je na spletnih omrežjih podelila stevardesa Leah Amy, na spletu se širi skoraj s svetlobno hitrostjo.

Med potniki na omenjenem letu je bila tudi 88-letna nekdanja medicinska sestra Violet, ki v življenju še nikoli ni sedela v ospredju letala, si je pa to srčno želela. Pred časom je prestala operacijo menjave kolena. Medtem ko je čakala na vkrcanje, je svojo zgodbo delila z mladeničem Jackom, ki je z družino potoval v London. Imeli so prostor v prvem potovalnem razredu, Violet pa je dobila prostor na koncu letala pri WC-ju.

Jack in Violet | Avtor: Facebook Facebook

Mladega potnika je preprostost starejše gospe tako ganila, da se je odločil prepustiti ji svoj sedež v prvem razredu, sam pa sesti na njenega. "Rekel ni niti besede, niti ni imel posebnih zahtev. Za potezo se je odločil zaradi dobrote njegovega srca," je med drugim v objavi zapisala stevardesa, ki je pripisala, da je med leti stregla že znanim nogometašem, modelom ter igralcem in igralkam iz Hollywooda, a da sta to njena najljubša potnika kdajkoli.

"Morali bi videti njen obraz, ko sem jo pokrila po večerji. Povedala mi je, da ji hčerka sigurno ne bo verjela, kaj se ji je zgodilo, zato je želela fotografijo, da ji bo to dokazala," je še pripisala stevardesa.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • leonardo 15:51 26.december 2019.

    Mi lahko pojasnite od kdaj je ŽURNAL reklamni portal za kurbarijo?

  • Alojz Kokot 08:54 26.december 2019.

    zelo pohvalno

  • epabli 06:16 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks