Svet
19 ogledov

Ključavnica na genitalijah, da ne bi "zašla"

Puškar, Radžastan, Indija Žurnal24 main
Mož je nesrečni ženski na genitalije "vgradil" ključavnico, ki jo je zaklenil vsakič, ko je šel na delo. Odkritje je šokiralo zdravnike, ki so jo oskrbeli, potem ko se je poskušala ubiti.

Sitabai Chouhan iz Indije so pred kratkim sprejeli v bolnišnico, potem ko je spila strup. Zdravniki so ji rešili življenje in jo tudi pregledali ter odkrili grozljiv primer zlorabe. Mož ji je namreč pred štirimi leti z iglo prebodel genitalije in nastavil majhno ključavnico, piše Daily Mail. Ključavnico in pas so zdravniki odstranili šele, ko je policija ujela moža in mu vzela ključ, ki ga je hranil v nogavici. Žena v bolnišnici okreva.

Mož je policiji pojasnil, da se je za "ukrep" odločil, ker so nekatere ženske iz njegove družine "zašle na stranpot". Policisti so ga pridržali in zoper njega vložili obtožnico zaradi nadlegovanja in nasilja v družini, opisali pa so ga tudi kot "duševno nestabilnega alkoholika".

Par se je poročil, ko je bila žena stara 16 let, in imata pet otrok. Ona je policiji povedala, da se je hotela ubiti, potem ko je mož poskušal posiliti njuno najstarejšo hčer.

Komentarjev 1
  • sara 12:14 20.julij 2012.

    :( pa kdaj bodo moški v teh državah začeli spoštovati ženske .. me zanima kako bi bilo, če bi se situacija obrnila..