Svet
4948 ogledov

Kuža ob ruševinah čaka na gospodarja, nedaleč stran gori sveča

24sata/Pixell
Ob tem, ko nam poskušajo prikazati razsežnost katastrofe, novinarji beležijo zgodbe, ki še posebej sežejo do srca.

Spremljanje dogajanja po včerajšnjem rušilnem potresu na Hrvaškem, ob posnetkih razdejanja in prestrašenih ljudi, verjetno nikogar ne pušča ravnodušnega, kaj šele tiste, ki so na samem prizorišču.

Potres na Hrvaškem galerija Svet Takšno je stanje dan po uničujočem potresu

Med številnimi, ki so v teh dneh v veliko pomoč, pomemben delež prispevajo tudi reporterske ekipe. Ob tem, ko nam poskušajo prikazati razsežnost katastrofe, beležijo zgodbe, ki še posebej sežejo do srca. 

Eno od takšnih srce parajočih zgodb je zabeležil novinar portala 24Sata. Fotografija psa, ki ob ruševinah čaka svojega gospodarja, ki ga nikoli več ne bo domov, ogromno pove...

 | Avtor: 24sata/Pixell 24sata/Pixell
"Žalostni kuža sedi na klopi ob kupu opeke, kjer je bil včasih od nekoga dom. Nedaleč stran je prižgana sveča."

Čez dan so med ruševinami, v katerih sta oče in sin iz iste vasi prav tako izgubila življenje, reševalci našli mačko, ki je zmedeno tavala naokoli, še piše ob tem.

"Številne živali so se po rušilnem potresu prestrašile in pobegnile od hiš, nekatere so dom izgubile. Nekaj se jih se vrnilo, pa zdaj čuvajo ruševine, mnoge druge še vedno izgubljene in prestrašene tavajo po ulicah," so še zapisali. Iz zagrebškega zavetišča so že poslali navodila, kako ravnati v primeru, če ljudje najdejo takšnega psa. 

Porod med potresom potres Svet Rodila kar med potresom: "Bila sem šokirana"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • botile 04:55 31.december 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks