Svet
12 ogledov

"Le ljubosumni so, ker zna z ženskami"

Putin in Berlusconi EPA
V bran italijanskemu premierju, ki si tokrat ni naredil največje usluge z izjavami o nemški kanclerki, je stopil ruski premier. Tudi sam je pravi "mačo“.

Vladimir Putin je stopil v bran svojemu italijanskemu kolegu Silviu Berlusconiju, češ da je razburjenje okoli seksualnih škandalov in njegovih opolzkih izjav posledica ljubosumja.

"Vse, kar govorijo o Berlusconiju in njegovem posebnem odnosu do lepšega spola, je le posledica ljubosumja. Do zdaj se je izkazal za odgovornega državnika v vsakem pogledu," je dejal za Rai Novosti.

Ljubitelj vsega lepega

Tudi Putin slovi kot "mačo", kar vseskozi dokazuje s fotografijami iz svojih pustolovskih doživetji, tudi njemu pa so očitali afero z veliko mlajšo in veliko lepšo ritmično gimnastičarko Alino Kabajevo. Putin je razmerje zanikal, časopis, ki je prvi objavil vest o domnevni aferi, pa je kmalu zginil s prodajnih polic. Uradni razlog je bilo slabo finančno stanje …

Sicer pa je Putin v preteklosti že branil svoje seksualno živahnejše kolege iz svetovne politike. Tako se je postavil ob stran nekdanjemu izraelskemu predsedniku Mošeju Kacavu, ki je bil v času, ko je še opravljal delo ministra za turizem v 90. letih, obtožen posilstev. Obsodili so ga na sedem let.

Komentarjev 3
  • privat 11:25 17.september 2011.

    Putin naš voditelj??? Ja sovražnik miru in predstavnik ali celo karakteristika negativizma za človeštvo. Veliko bolje bi bilo za ruse in za človeštvo če ga njegova mati ne bi rodila...

  • principiumnovum 08:24 17.september 2011.

    Putin je pravi car! Dolgo nisem mogla razumeti, zakaj naši fixofafarski in fujdevejevski pisunarji tako grdo pišejo o največjem slovanskem voditelju, kar jih je kdaj bilo. No, zdaj mi je nasno. Putin lahko nekoga moti samo zato, ker v njem ...prikaži več vidi pravega moškega. Če pa pogledaš te naše platfuserske zmenete, ki še pri 30-ih ne vedo, ali bi raje spali z bulmastifi, fantki ali z ženskami, mi je pa čisto logično, da jim takšna prava "muškarčina" gre krepko v nos. Spoštovani fixofafarski in fujdevejevski pezdetje: Ko boste vi g. Putinu do gležnja, potem se pa oglašajte! Sploh pa je celemu svetu jasno, da ima Putin Brljoskonija za bedaka in da se konstantno norčuje iz njega. Pa tudi, kaj ima Putin, da bi mu človek lahko kaj očital? Si je nagrabil premoženje? Ali v Rusiji pod njegovim vodstvom cvetita kriminal, revščina in korupcija, tako kot pri nas?

  • allstarr111 21:19 16.september 2011.

    Ne mi čez Putina kerkoli govorit, on je edini na svetu ki je Tajkuna ki je hotel pokrats celo fabriko, prisilil da je podpisal pogodbo da trebajo delavci dobiti svoje plače in da se fabrika ne bo prodala. Pri nas ...prikaži večs bi rabili vsaj 3 Vladimirje.