Svet
24578 ogledov

Međugorje: Strašljivi kriki, ko so duhovniki iz nje izganjali hudiča

Romarji in očividci so opisali dogajanje, ko so iz ženske izganjali hudiča.

Bilo je v nedeljo zvečer, ko se je v okolici župnijske cerkve Sv. Jakoba zbrala gruča ljudi. Na tleh je ležala mlajša ženska, se tresla in kričala, okoli nje pa je stalo pet duhovnikov in molilo. 

Očividci in romarji so povedali, da je ženska najprej kričala v italijanskem jeziku, nato pa začela nekontrolirano vpiti. Očividec je povedal, da so nato do ženske pristopili duhovniki in nad njo molili.

"Bil sem v šoku, saj česa takega še nisem videl. Ko so ljudje videli, kaj se dogaja ženski in kako vpije, so številni začeli moliti. Ne vem, kaj je bilo to," je za 24sata povedal očividec. Kako buren je bil dogodek, je lepo vidno tudi na posnetku, ki ga najdete na tej povezavi. 

Marijan Veternik Slovenski eksorcist Slovenija Eksorcist Marijan Veternik: Doslej še ni bilo človeka, ki bi napisal vse, kar sem mu povedal duhovnik Tečaji Svet Manjka jim izganjalcev hudiča
Znanstveniki fenomen 'obsedenosti s hudičem' pojasnjujejo kot duševno motnjo in pravijo, da ni dokazov, da bi šlo za nadnaravne dogodke. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • vanja81 22:18 10.avgust 2019.

    Tele razno razne Cerkve imajo blazno srečo, da je na svetu toliko naivnežev

  • anton55 17:25 09.avgust 2019.

    Blagor tistim,ki verjamejo pa ne vidijo.

  • mph 15:21 09.avgust 2019.

    Med tem je celo Vatikan uradno že pred časom izjavil, da se Međugorju ne dogaja nič od nič, no, razen biznisa. Ker boga ni, tudi hudiča ni, ki bi ga izganjali. So pa psihiatrične bolezni, dobri igralci in igralke, ....

Sorodne novice