Svet
1347 ogledov

Med divjanjem nevihte grabili po trgovinah

Orkan Irma Epa
Nepridipravi so orkan izkoristili za plenjenje po trgovinah.

Videoposnetki o divjanju orkana Irma na Floridi prikazujejo tudi, kako so nepridipravi izkoristili katastrofalne razmere za plenjenje po trgovinah.

Policija po poročanju lokalnih medijev na Floridi je prijela devet ljudi, ki so jih identificirali preko kamer, iz katerih je bilo razvidno, da so kradli čevlje in druge dobrine iz trgovin, medtem ko se je približevala orkanska nevihta. 

Plenilci so izkoristili tragično situacijo, a so posnetki njihovih dejanj zelo hitro zaokrožili na socialnih omrežjih. 

Orkan Irma je v nedeljo zjutraj dosegel Florido kot orkan četrte kategorije z vetrovi do 210 kilometrov. Florida se je sicer izognila najhujšemu, saj se je orkan umiril, najprej na tretjo in nato na drugo kategorijo, s hitrostjo vetrov do 160 kilometrov na uro.

Oblasti poročajo o petih novih smrtnih žrtvah, povezanih z orkanom. Po zadnjih podatkih tujih agencij je orkan sicer terjal skupaj 30 življenj, od tega največ na otokih Saint Barts in Saint Martin, kjer je umrlo kar 14 ljudi. V ZDA škodo ocenjujejo na 100 milijard dolarjev.

Opustošenje v Miamiju Opustošenje Svet Pretresljivi posnetki pred in po orkanu Deček na Floridi Orkan Irma Svet Deček pred kamero osramotil očeta Orkan Irma V živo Svet Oko orkana Irma treščilo ob Florido: "Grozno bo!"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar čavez
    čavez 10:43 12.september 2017.

    Tej golazni samo šus v glavo, drugega ni vreden.

  • cogocogo 18:12 11.september 2017.

    zanimivo sami zumbroti ,,,in takih bi nasi junaski poliitiki radi cim vec ,,peljite si jih domov zenam partnerkam ali hcerkam ,,pa naj vas doma razveseljujejo ,

  • kapibara 15:30 11.september 2017.

    Kaj pa lohk pričakuješ od "opic", ki so zjutraj se spustile z dreves.. ??