Svet
13022 ogledov

Melania Trump in revija Suzy sta se izvensodno poravnali

Melania Trump
1/2
Družba Delo se je z Melanio Trump poravnala izven sodišča.

"Melanija Trump in družba Delo sta glede lažnih pisanj, objavljenih v reviji Suzy dosegla zunajsodno poravnavo," je sporočila Nataša Pirc Musar. Del zunajsodne poravnave je tudi, da vsebine nobena stran ne sme razkriti, nam je povedala Pirc Musarjeva. Tako ni znano, kakšno odškodnino je moralo plačati Delo, je bila pa del poravnave tudi javna objava opravičila. 

Revija Suzy je avgusta 2016 poročala, da naj bi Melania Trump imela zvodnika namesto agenta, da je Paolo Zampolli Melanio uvrstil med dekleta z dvojno moralo, ki so nudile spolne usluge, da jo je 'prodal' bogatemu možu in da je bila vpletena v nezakonite posle.

V popravku, ki so ga nato objavili, je navedeno, da je bila Melania pred poroko profesionalna manekenka, ki je delovala v Agenciji Metropolitan iz New Yorka, katere lastnik je bil g. Paolo Zampolli. "Vse njene zadolžitve so se nanašale zgolj na manekenstvo. Nikoli in nikdar ni delala kot spremljevalka ali nudila spolnih storitev, niti nikoli ni slišala ali videla, da bi v agenciji Metropolitan ali za g. Zampollija manekenka ali kdorkoli drug, ki je sodeloval s to agencijo, ponujal ali opravljal spolne storitve."

Melania Trump Magazin Melania s pomočjo Musarjeve nad slovenske medije

"Popolnoma neresnično"

"Trditve, da je ga. Melania Trump ponujala storitve spolne spremljevalke, da je bil g. Paolo Zampolli njen zvodnik in da je bila vpletena v nezakonite posle, so popolnoma neresnične in jih ga. Trump ostro zanika. Vsa spremljajoča namigovanja o tem, da ima 'dvojno moralo' in da je 'preko zvodnika prišla do bogatega moža', pa so tudi skrajno žaljiva in grobo posegajo v osebnostne pravice ge. Melanie Trump, zlasti v njeno pravico do časti in dobrega imena," je še navedeno v popravku, ki so ga v imenu Melanie Trump in na zahtevo odvetniške pisarne Nataše Pirc Musar morali objaviti.

Zaključena zadeva je dokaz, da ga. Trump tudi v prihodnje ne bo dovolila žalitev in laži na svoj račun, pač pa bo v zaščito svojih pravic in interesov nanje vedno reagirala.

Nataša Pirc Musar

Poleg popravka pa je Pirc Musarjeva vložila tudi tožbo, zasebno kazensko tožbo zaradi obrekovanja pa je vložila tudi proti avtorju članka Tomažu Miheliču. S poravnavo se je zaključil tudi ta postopek. 

Melania Trump Magazin Melania Trump toži Tomaža Miheliča

Zaradi članka, kdo je Melanio popeljal v svet intime, se niso tožili

Drug sporen članek je bil v reviji Suzy objavljen 2. septembra lani. Avtor je trdil, da sta bila Melania in Gregor Erbežnik par, da jo je on popeljal v svet intime ter da ji je strl srce, saj je bil ljubezen njenega življenja."Vse te navedbe so popolnoma neresnične. Melania Trump in Gregor Erbežnik nikoli nista bila par. V odvetniški družbi hranimo podpisano izjavo Gregorja Erbežnika, v kateri pritrjuje ge. Trump, da nikoli nista bila par, da torej navedbe v reviji Suzy o tem ne držijo. V članku je avtor S. S. go. Trump žaljivo označil kot 'najbolj kontroverzno slovensko manekenko' in 'razvpito Melanio'. Za žaljive oznake, ki v dejstvih nimajo nobenega temelja, ga. Trump pričakuje opravičilo," so takrat zapisali v odvetniški družbi Nataše Pirc Musar, a zaradi tega članka izdajatelja revije niso tožili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • mirror 18:03 08.december 2017.

    V tej skrivnostni poravnavi je edina skrivnost višina honorarja odvetnice in višina računa poravnave.

  • mirror 17:28 08.december 2017.

    Mene, pravzaprav tudi vse davkoplačevalce pa zelo zanima, koliko je stala ta poravnava. Melanijina odvetnica ne dela zastonj.

  • glicinija 17:13 08.december 2017.

    kdo pa sploh še odpre Delo, naklada gre verjetno vsa v javni sektor