Svet
65 ogledov

Mesar zaradi napenjanja in vetrov dobil odpoved

Mesar Profimedias
Mesar Rich Clem naj bi prejel odpoved, ker njegov šef ni mogel več prenašati smradu zaradi stalnih vetrov, je prepričana žena mesarja Louann Clem.

Louann Clem meni ,da se lastnik podjetja do njenega moža ni obnašal dostojanstveno, zato se je odločila za tožbo. Louann je skupaj s svojim možem Richom delala v mesnici Case Pork Roll v Trentonu v New Yerseyju.

Pravi, da je šef moža stalno zaničeval in se pritoževal, da smrdi, zato naj bi mu ukazal naj delo opravlja kar doma. Rich Clem je bil operiran na želodcu, zato je imel stalne težave z napenjanjem in drisko.

Thomas Dolan, predsednik Case Pork Rolla, se je pritožil na smrad, ki je bil posledica napenjanja in vetrov, ki jih je povzročal mesar. Smrad naj bi bil tako močan, da se mesa sploh ni več vonjalo. Dolan se je na tožbo odzval z besedami: "Glede Richa smo morali ukrepati. Tako ni šlo več naprej. V prostor, ki smrdi, in to ne po mesu, ne morejo prihajati stranke. Zaradi tega smo že prejeli pritožbe ljudi."

Šef naj bi se pri zaposlenemu tudi pozanimal, ali ima kakšne zdravstvene težave, posvetoval pa se bo tudi z zdravniki in upošteval njihove nasvete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.