Svet
3239 ogledov

Mestno sejo morali prekiniti zaradi prdcev

Spuščanje plinov prdenje Profimedia
Poslanec ni želel priznati, da je bil on krivec za nenadno poslabšanje zraka v sejni dvorani.

Iz Kenije poročajo o incidentu v mestnem svetu, v katerega je moral poseči predsednik skupščine in začasno prekiniti zasedanje. 

Spor je nastal, ko je eden od izvoljencev svojega kolega obrožil, da s spuščanjem črevesnih vetrov "zasmraja zrak". 

Obtoženi svetnik pa se je ostro postavil v bran: "Česa takšnega pred svojimi kolegi ne bi počel," je menda izjavil. Predsednik skupščine je zaradi naraščajoče napetosti in prepiranja o tem, kdo spušča pline, začasno prekinil zasedanje z izgovorom, da "ni mogoče nadaljevati z delom v okolju, ki smrdi."

Ukazal je pomočnikom, naj najdejo osvežitelje zraka, poroča Daily Mail. "Pojdite v pisarne in prinesite kakršenkoli okus že, lahko vanilijo ali jagodo," je bil odločen predsednik. 

Po poročanju BBC se je ozračje normaliziralo, še preden so pomočniki našli ustrezne dišave.

smrad Napenjanje Zdravje Kakšno je normalno število “golobčkov”?

Iz parlamenta vrgli poslanko s petmesečno hčerko

Gre že za drugi dogodek v zadnjih dneh, ko so tuji mediji poročali o kenijskih parlamentarcih. Sredi tedna je ena od poslank v nacionalni skupščini s seboj pripeljala petmesečno hčerko, ker je za tisti dan nenadoma ostala brez varstva. A moški kolegi do takšne stiske svoje kolegice niso imeli nikakršnega sočutja in so zahtevali, da mora poslanka oditi. Protestno so tisti dan zapustile zasedanje vse ženske poslanke. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.