Svet
59475 ogledov

Morskega psa, ki je ubil 23-letnika, pretepli do smrti, to so našli v njegovem trebuhu

Morski pes napad Profimedia
Dele trupla Rusa, ki ga je na egipčanski plaži živega pojedel morski pes, so našli v notranjosti ujetega plenilca, poroča britanski Dailymail.

Morskega psa, ki je napadel 23-letnega Vladimirja Popova, so namreč domačini s plovili iskali v okolici plaže, ga našli, odvlekli na kopno, nato pa "iz maščevanja" pretepli do smrti. Morskega psa so zdaj razrezali strokovnjaki, ki so našli mladeničeve ostanke v njegovem črevesju, poroča tiskovna hiša Al Arabiya.

Dr. Mahmud Dar, profesor na egipčanskem nacionalnem inštitutu za pomorske znanosti, je razkril, da je šlo za samico in da v notranjosti razen nesrečnega Popova niso našli nič drugega.

Popov je pred grozljivim napadom nekaj mesecev živel pri očetu v Egiptu. Ta je dejal, da bo sina upepelil in njegov pepel vrnil v njihovo rodno Rusijo.

Egiptovske oblasti so potrdile, da so morskega psa predali v raziskavo, da bi odkrili vzroke njegovega obnašanja in ugotovili, ali je morda šlo za morskega psa, ki je že prej napadel nekaj plavalcev.

Kako je potekal napad?

23-letni Vladimir Popov je preživljal dan ob Rdečem morju v Hurgadi, polnem belih peščenih plaž in kristalno čiste modre vode. Vendar se je njegov skok v morje, medtem ko so ga obkrožali drugi turisti, kmalu spremenil v grozljivko, ko je proti Popovu priplaval morski pes. Njegov oče Yury je nemočno opazoval, kako je 10-metrski morski pes krožil okoli njegovega sina, ki je očeta klical na pomoč, dopustniki pa so se pognali iz morja.

Napadi morskih psov so sicer na obalnih območjih Rdečega morja redki, čeprav sta se lani v Hurgadi zgodila dva napada v razmiku le nekaj dni. V dveh napadih morskih psov sta umrla dva turista, eden iz Avstrije in eden iz Romunije.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 45
  • Kmodri 21:26 13.junij 2023.

    Putler pokliče Popova. Zate imam tajno nalogo. Šel boš v Hurgado in prestrašil morskega psa, ker kot Rus imaš nadčloveške sposobnosti. Popov v morju zagleda morskega psa. Najprej se zadere, jaz sem Rus. Psiček se ne zmeni. Potem mu pokaže ...prikaži več izkaznico od FSB. Nič. Sedaj uporabi super orožje, zobe. In psiček tudi. Popov Jebem Putina...klop in je po njem..

  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 20:48 13.junij 2023.

    Kar koli je že naredil, mučenja si ni zaslužil. To je samo žival, ki se obnasa skladno s svojo plenilsko naravo.

  • kapibara1 18:13 13.junij 2023.

    Dejstvo + Resnica je, da je ŽAL mladenič rinil v življensko okolje morskega psa ! NE obratno !!