Svet
1773 ogledov

Na "gobicah" napadel letalsko osebje

Madžarsko letalo Profimedia
Miren torkov let iz Miamija v Washington DC se je v eni uri sprevrgel v nočno moro, ko je potnik pod zelo verjetnim vplivom halucinogenih gob napadel dva člana osebja in motil potnike.

Kot poroča NBC News, se je dogodek začel eno uro po vzletu, ko je 24-letni Cherruy Loghan Sevilla začel hoditi naokoli ter teči gor in dol po hodniku. Prav tako naj bi odšel do pilotske kabine in glasno ploskal ter prekinjal.

Na neki točki njegovega izbruha je odtrgal ročko na vratih stranišča ter jih odprl, čeprav je bila ena oseba že noter.

Prav tako naj bi Sevilla motil ostale potnike z nenehnim strmenjem in smejanjem.

Ko ga je letalsko osebje naposled le prosilo naj se usede, se je vrgel na tla in tam obležal. Ena izmed stevardes ga je še enkrat prosila, naj odide na svoj sedež, nakar jo je napadel tako, da jo je zgrabil za desno dojko in jo začel zvijati. Stevardesi so na pomoč priskočili potniki, letalsko osebje in policist, ki so po napornem upiranju uspeli vkleniti Sevilla. Med prerivanjem je Sevilla zvil roko še drugemu članu letalskega osebja.

Tudi po vklenitvi je Sevilla nadaljeval s kričanjem in blebetanjem, ki je trajalo vse do konca leta. Po pristanku so ga odvedli v pisarno FBI, kjer je povedal agentu, da je pred vkrcanjem zaužil psilocibin (čudežne gobe). Za svoja dejanja se je tudi že opravičil. Če ga na sodišču spoznajo za krivega, mu grozi najvišja kazen 20 let zapora.

Zaseg droge v Kopru Slovenija V Kopru stopili na prste mamilarskim kraljem! Alkoholne pijače Slovenija Niso mu dali pijače, nato je povsem ponorel
Komentarjev 3
  • wax 12:30 11.oktober 2022.

    Na neki točki njegovega izbruha je odtrgal ročko na vratih stranišča ter jih odprl, čeprav je bila ena oseba že noter. Že noter? Sedi 1.

  • lojs 17:06 10.oktober 2022.

    te gobice je dobil od specialistov iz govejistana ... smo ravno brali kako so mušnice užitna substanca ... pri nas se dobi vsako sranje, samo da zadane, kuhano 1x, 2x, ali pa tudi ne

  • Kmodri 16:30 10.oktober 2022.

    Odlična kazen za opomin ostalim!