Svet
4358 ogledov

Na stotine gasilcev rešuje, kar se rešiti da

Poplave v Parizu Profimedias
Oblasti v Franciji se soočajo s hidmi vremenskimi težavami, ki so jih s seboj prinesle obilne nevihte.

V Franciji, ki se je v preteklih dneh, tako kot večina Evrope, soočala s hudo vročino, se zdaj otepajo težav zaradi obilnih padavin in poplav. Evakuirati so morali okrog 1600 ljudi, večinoma turiste, ki so kampirali na jugu države.

Najhuje je na območjih Gard, Ardèche in Drôme. Na delu je okrog 400 gasilcev, pomagajo policisti in reševalci; nekaj ljudi je pomoč zaradi manjših poškodb poiskalo v bližnjih bolnišnicah.

Enega moškega, 70-letnega Nemca, pogrešajo; pomagal je varovati otroke v enem izmed poletnih kampov. Ko so otroke spravili na varno, se je sam skril za prikolico, ki pa jo je voda odnesla s seboj. Nemca iščejo potapljači.

Francosko notranje ministrstvo je objavilo, da je šest francoskih območij izdalo opozorilo pred poplavami.

Kebnekaise Neverjetno Svet "Grozno, česa takšnega še nisem doživela"

Težave se že pojavljajo tudi v Nemčiji, kjer gasilci odstranjujejo podrta drevesa in prečrpavajo vodo iz stavb. Najhuje je bilo na območju Hannovra.

Nevihtni oblaki Kako?! Svet Najprej vročina, sledi pa ... sneg? strela nevihta Tragično Svet Spet smrti zaradi udara strele

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Jessica_Flower 16:43 10.avgust 2018.

    Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil brez zaposlitve šest mesecev in mesec dni nazaj je bila njena nagrada 25.369 $, ki je delala d0ma 4 ure ...prikaži več na dan ...... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.Earn91.Com