Svet
36 ogledov

Nadzorna kamera razkrila grozljiv nalet audija na dojenčka

Audi nad očeta z vozičkom Print screen: HRT
Potem, ko je pred dnevi pijan voznik v Zagrebu zapeljal v skupino pešcev, se je v soboto zgodil nov incident, tokrat s srečnim koncem. Predrzni in in pijani voznik je skoraj povozil očeta in trimesečnega dojenčka. Vse je ujela nadzorna kamera.

V Zagrebu je v soboto nek zelo priseben oče z očitno odličnimi refleksi rešil svojega trimesečnega otroka pred pijanim voznikom. V zadnjem trenutku je namreč odrinil voziček z dojenčkom, preden bi vanj zapeljal avtomobil in ga zelo verjetno ubil.

Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, je otrok pri tem sicer padel iz vozička in se poškodoval, a le lažje in so ga že oskrbeli v bolnišnici. Oče je z vozičkom okoli desete ure zjutraj stal pri semaforju na eni od zagrebških ulic, ko je proti njima zapeljal voznik pod vplivom alkohola. Ta je trčil v semafor, medtem ko je oče voziček k sreči še pravočasno umaknil. Policija je proti vozniku sprožila preiskavo.

Po poročanju medijev je pijan voznik vozil audija in so mu v krvi izmerili 1,87 promila alkohola, v semafor pa je trčil, medtem ko je bežal pred policisti.

Nadzorne kamere so posnele trenutek, ko je voznik audija zapeljal naravnost proti očetu in dojenčku. Posnetek je objavila Hrvaška radiotelevizija. Opozarjamo, posnetek je pretresljiv.

Komentarjev 7
  • Avatar olor
    olor 14:39 18.april 2016.

    Jasno je da je neki tajkun, le od kje nekemu navadnemu hrvatu takšen voz.

  • dragec 13:57 17.april 2016.

    To, da onaniram na njegovi pleši - je res

  • macko 09:32 17.april 2016.

    ti verjetno tudi spat ne greš brez JJ, a ? onaniraj fant, onaniraj...pazi, zdaj bo pa plaz verbalnega gastritisa..