Svet
22037 ogledov

Napaden mladenič: umrl je po dveh dneh kome

Bolnišnica Profimedia
Aretirali so 28-letnika, ki je zdaj obtožen umora. Žrtev je dušil sedem minut ...

V Milanu je včeraj umrl 23-letni mladenič, ki je bil napaden v sredo zjutraj na Viale Gorizia, poročajo italijanski mediji. Mladeniča so policisti našli nezavestnega na tleh in ga po oživljanju prepeljali v bolnišnico, kjer je po dveh dneh kome umrl, čeprav so dan prej zdravniki govorili o "rahlem izboljšanju". Policija je zaradi napada že v sredo aretirala 28-letnika, ki je zdaj obtožen umora.

Napadalec trdi, da je branil dekle

"Videl sem, da je hotel iztrgati denar dekletu, ki tu v okolici pogosto ponuja čokolado. Posredoval sem, da bi jo branil." Tako se je v med zaslišanjem branil 28-letnik, ki je končal v zaporu.

23-letnika je po rekonstrukciji policije 28-letnik dušil z rokami dobrih sedem minut, med 3.52 in 3.59 zjutraj, ne da bi mladenič lahko odreagiral. Napadalec je žrtev zapustil šele, ko je pripeljal policijski avto. Obtožbo so zdaj spremenili iz poskusa umora v umor. Žrtev in napadalec se po besedah 28-letnika pred tem nista poznala, oba sta bila tisto jutro pod vplivom alkohola. 

Scania avtobus Pri nas! Slovenija Deklico s posebnimi potrebami pozabili v avtobusu, tam ostala več ur Kevin Porter ml. Družinsko nasilje Šport NBA zvezdnik naj bi prizadejal hude poškodbe svojemu dekletu

Kamere so na območju napada zabeležile prisotnost dekleta. Deklica je nato odšla in je niso identificirali. Očividec, ki ga bodo morali ponovno zaslišati, je videl le zadnjo fazo boja, ko je na tleh že ležal fant, dekleta pa ne. Ponesrečenec je bil okrvavljen po obrazu, morda tudi zaradi poškodbe pri padcu na tla, v žepu ni imel dokumentov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.