Svet
10299 ogledov

Našli morilca 36-letne mamice

Umor v Italiji - fotografija je simbolična Profimedia
Domnevnega morilca so iskali od četrtka, ko je ustrelil bivšo ženo.

Domnevnega morilca 36-letnice so našli mrtvega. Storil je samomor, poroča italijanski TGCOM24. Po navedbah karabinjerjev, ki so ga iskali od četrtka, se je ustrelil z istim orožjem, ki ga je najverjetneje uporabil za umor bivše žene.

Po prerekanju slišali strele

V četrtek okoli osme ure zvečer je v Castelfiorentinu več ljudi po prerekanju slišalo strele z ulice, zato so poklicali karabinjerje. Zaradi strelnih ran je umrla 36-letna ženska, preiskovalci so takoj posumili na bivšega moža, ki ga niso takoj našli. S kraja dogodka je pobegnil z avtomobilom.

Par že dolgo ni živel skupaj, ni pa bil uradno ločen. Mati dveh otrok je bila ubita le nekaj deset metrov stran od hiše, kjer je živela. 

Po rekonstrukciji, ki jo izvajajo karabinjerji, naj bi prišlo do spora med moškim in žensko, najverjetneje zaradi njegove ljubosumnosti. Žrtev je sicer delala kot natakarica v piceriji.

Cher Magazin Podrobnosti Cherine vpletenost v ugrabitev 47-letnega sina Italijanska policija - fotografija je simbolična Tragično Svet Nanj je bil tako ponosen, da je o sinu pisal blog. V torek je ubil vso družino.

 

Komentarjev 2
  • Ender3 17:55 30.september 2023.

    Saj napadalca našega domoBrankota tudi še vedno iščejo. Kam hudiča se je skril..?

  • Kmodri 17:47 30.september 2023.

    Vsaj sodne stroške je prihranil državi!