Magazin > VIP
1091 ogledov

Podrobnosti Cherine vpletenost v ugrabitev 47-letnega sina

Cher Profimedia
Sodni dokumenti razkrivajo, da je glasbena legenda Cher domnevno ugrabila svojega sina Elijaha Allmana, medtem ko se je poskušal pobotati s svojo ženo Marieangelo King.

V izjavi na sodišču v Los Angelesu, ki obravnava njuno ločitev, je Marieangela King izjavila, da je Cher skrbelo za sinovo zdravje, zato je uredila ugrabitev na njuno obletnico poroke. Elijah naj bi se vrnil v rehabilitacijski center, potem ko je preživel šest težavnih mesecev v Chateau Marmontu. Hotelsko osebje je kontaktiralo Cher, ker jih je skrbelo njegovo uživanje drog in vedenje. Sodni dokumenti, ki jih je pridobil Daily Mail, trdijo, da je Cher zato poskrbela za ugrabitev sina.

King je dogovorjeno ugrabitev razkrila na zaslišanju, na sodišču v Los Angelesu. Trdi, da je bila Cher zaskrbljena zaradi Elijahovega zdravja, kar je pripeljalo do silovitega posega. King je izjavila, da sta že prejšnjih 12 dni poskušala izboljšati svoj odnos.

Elijah je Cherin drugi otrok, ki ga je imela z drugim možem, pokojnim rock zvezdnikom Greggom Allmanom. Elijah je že pri enajstih letih odkrito spregovoril o uživanju drog, z odvisnostjo od heroina pa se je ukvarjal več let. Po poročanju Daily Maila je Elijah, po zaskrbljujočih zadnjih šestih mesecih v zloglasnem hotelu Chateau Marmont, trenutno v rehabilitacijskem centru.

Insajderji so medijem razkrili, da se je osebje Chateau Marmont obrnilo na Cher, ker jih je skrbelo za Elijaha: "Videti je bil napet, bil je brezdomec, ki je živel na ulici pred hotelom." Stvari so se tako zaostrile, da je Cher sčasoma najela oskrbnika, ki je čakal pri vhodu v hotel, da bi ga spremljal. Težavna situacija je dosegla vrhunec sredi septembra, ko ga je hotelsko osebje na vhodu v hotel našlo nezavestnega. To je bilo isti dan, ko je Cher načrtovala ugrabitev. Nekaj ​​dni kasneje je prispela policija, ki je Elijaha pospremila iz hotela in ga odpeljala na rehabilitacijo.

Odkar sta se Elijah in soproga spoznala v Nemčiji, je znano, da ima Cher težaven odnos s sinom Elijahom in njegovo ženo. Zvezdnica domnevno ni hotela priznati njunega razmerja ali leta 2013 celo čestitati Elijahu in novopečeni soprogi. Cher menda tudi več mesecev in včasih več let ni govorila s sinom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice