Svet
19884 ogledov

Nemčija pretresena. Prosilec za azil ubil najstnico.

Umor nemčija Profimedia
Blizu Ulma v Nemčiji je moški z nožem napadel dve dekleti na poti v šolo. Ena napada ni preživela

Včeraj se je v mestu Illerkirchberg pri Ulmu v Nemčiji pripetil grozovit umor, ki pretresa vso državo. Dekleti sta bili na poti v šolo, ko ju je z nožem napadel 27-letnik in ju tako hudo poškodoval, da je ena svojim poškodbam kasneje tudi podlegla.

Po podatkih policije in državnega tožilstva je napadalec zjutraj prišel iz sosednje nastanitve za prosilce za azil in po kaznivem dejanju tja znova pobegnil, poroča Welt.de.

Osumljenec že pridržan

Policija je s specialno enoto preiskala dotični dom in tam naletela na tri prosilce za azil, vsi so bili iz Eritreje. Pri 27-letniku so našli tudi nož, za katerega sumijo, da je bil uporabljen v napadu. Vsi trije moški so bili odpeljani na policijsko postajo.

Po napadu so obe žrtvi pripeljali v bolnišnico, kjer je nato 14-letnica podlegla poškodbam. Drugo dekle, staro 13 let, ima zelo hude poškodbe, vendar njeno življenje ni ogroženo. Več podrobnosti policija ni želela deliti, so pa povedali, da je obtoženec dekleti napadel okoli 7.30 ure na ulici v naselju.

Pričanje očividca

Časopis SWR je objavil tudi pričanje očividca, ki je trdil, da je videl obe dekleti. Ena je imela vbodno rano na trebuhu, druga pa pod prsnim košem. Ena izmed deklet je pokazala proti hiši, iz katere je prišel napadalec ter brez razloga zabodel njeno prijateljico, nato pa še njo ter pobegnil nazaj v hišo.

Illerkirchberg je naselje južno od Ulma. Leži na meji med deželama Baden-Württemberg in Bavarsko. Naselje ima okoli 5.000 prebivalcev.   

policija kosovo Čakala na porod Svet Pred porodnišnico nosečnico ustrelil partner Sven Messner Nemčija Svet Morilec 6-letne deklice obsojen. Grozljivo, kaj ji je storil. policijski trak streljanje ZDA Svet Desetletni deček ustrelil mamo, ker mu ni želela kupiti virtualnih očal
Komentarjev 74
  • tomaz6 00:11 11.december 2022.

    Potem pa eni migrantoljubci debelo gledajo, kako nacijem raste število privržencev.

  • McBobo 17:51 06.december 2022.

    Leon in ender, dežurna komunajzerja pa nič, se ju ne tiče.

  • Avatar karjola
    karjola 16:19 06.december 2022.

    Goli-otok kliče. Bi se pa pojedli med sabo.