Svet
6214 ogledov

"Nenehno sprašuje, kje je mama. Težko je."

Hrvaška policija Pixsell
Družina nosečnice, ki je v nesreči izgubila obe nogi, še vedno v šoku.

Zlatko Oršuš, soprog 21-letne Jagode Ignac, ki je na Hrvaškem v sobotni nesreči izgubila obe nogi, je skupaj z njeno širšo družino še vedno v šoku. Nesrečo je, kot je znano, videl tudi njun sin.

Soprog 21-letnice je za portal 24sata povedal, da se izredno težko sooča s situacijo, da je ves čas na robu solza, a da se zaradi sina zadržuje. Deček je z vozička videl nesrečo, a zdi se, da je dogodek potisnil v podzacest, komentira njegov oče. "Ne spomni se. Stalno sprašuje, kje je mama. Povem mu, da je pri zobozdravniku ali po drugih opravkih. Bil sem pri njej v bolnišnici, vsega se zaveda."

Starša nesrečne nosečnice sta povedala, da poznata voznika, ki je trčil vanjo in z mesta nesreče pobegnil ter da so z njegove strani že pred tem dobivali grožnje.

Hrvaška policija Svet Tast poškodovane 21-letnice: Voznik je sinu začel groziti

Svak nosečnice Zdravko Oršuš je za 24sata povedal, da je vozniku včasih posodil nekaj denarja in ko tega več ni želel, so sledile nasilne grožnje.

Kot je znano, vozniku Opel Vectre, ki je trčil v 21-letnico, so izmereili 1,06 promila alkohola v krvi. Policisti so ga prijeli, postopek zoper njega poteka.

Hrvaška policija Tragično Svet Nove podrobnosti nesreče, v kateri je nosečnica ostala brez nog Hrvaška policija Grozljivka Svet Pijan z veliko hitrostjo v nosečnico, ki je ostala brez obeh nog

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.