Svet
4982 ogledov

Moški citiral Sveto pismo, potem pa ...

New York podzemna železnica Shutterstock
Med jutranjo konico so prestrašeni potniki nasilno odprli vrata vlaka in se v paniki razbežali.

Med jutranjo konico v Londonu, ko na tisoče ljudi potuje na delo in po dnevnih opravkih, je na vlaku podzemne železnice med Sheppertonom in Waterloojem prišlo do preplaha; povzročil jo je moški, ki je začel glasno brati Sveto pismo.

Vozni red na tej liniji je bil prekinjen skoraj za 12 ur; potniki, ki jih je zajela panika, so med drugim trgali električne kable, je potrdila britanska policija, ki je dodala, da sicer v vsesplošni paniki nihče ni bil poškodovan ali prijet. Z moškim so se policisti sicer pogovorili, a s seboj ga niso odpeljali.

Očividci neverjetnega dogodka so za BBC povedali, da so potniki moškega sprva opozorili, da preneha s svojim početjem, glasnim branjem Svetega pisma, saj s tem vznemirja ostale. Moški jih ni poslušal in z brajnem nadaljeval.

Recitiral je citate o homoseksualnosti in izvenzakonskim spolnih odnosih, potnike pa je zajela panika, ko je na glas izpostavljal, da "smrt ni konec".

Dogodek se je razširil po spletnih omrežjih, številni so poročali, da so zaradi tega zamudili v službo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice