Svet
2615 ogledov

Nove obtožbe spolnega nadlegovanja

Bill Clinton Žurnal24 main
Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton se sooča z obtožbami zaradi spolnega nadlegovanja.

Billa Clintona so te dni spolnega nadlegovanja obtožile štiri ženske, ki trdijo, da jih je nadlegoval po letu 2000, ko je Clinton sodeloval z bogatašem Ronom Burklejem.

Ženske, ki se javno ne želijo izpostaviti, tožbe pa so vložile na sodišču, so povedale, da so v tistem času delale za Burkleja in da so bile v poznih najstniških letih. Clinton je poslovno sodeloval z njim in med drugim po svetu potoval z njegovim letalom pod imenom "Air F**k One".

Kot še poročajo ameriški mediji je Clintonova soproga Hillary že nameravala najeti privatne preiskovalce, ki bi izbrskali umazano perilo štirih žensk, a so ji njeni odvetniki svetovali, da tega ne stori.

Danes 71-letni Clinton se je, kot je znano, večkrat soočal z obtožbami glede spolnega nadlegovanja, najbolj poznana je njegova afera s pripravnico v Beli hiši Monico Lewinsky.

Magazin Ne boste verjeli, kako Monica izgleda danes!

Edward Klein, nekdanji urednik New York Times Magazina in avtor številnih knjig, med drugim tudi del o družini Clinton, je konec oktobra izdal novo knjigo, v kateri navaja najnovejše obtožbe zoper Clintona. Član tima odvetnikov družine Clinton je nove obtožbe potrdil, navaja Daily Mail.

bill clinton Magazin Hillary Clinton ujela moževe pohotne poglede

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Plavi-mil 14:24 21.november 2017.

    Koliko pisanja za tuje spolne nadlegovalce, za domačega najbolj spornega pa skoraj NIČ, najprej bi bilo dobro dragi novinarski presstituti, da vedno, kadar omenjate tuje, dodate tudi domačega spolnega izsiljevalca farmacevtke, kateremu je krivosodje uničilo prisluhe in zavrnilo tožbo, vedno ...prikaži več se najprej pomete pred domačim pragom, nato pred tujim.

  • mph 10:24 21.november 2017.

    Sicer je nedopustno, da do nadlegovanja sploh pride, kar pa se spomnim, je bila Levinski pravi predator in ni šlo prav za nobeno zlorabo. Čisto nekaj drugega pa je moralni vidik.