Svet
14696 ogledov

Novo odkritje v preiskavi umora družine

Izginula družina Đokić Facebook
Preiskovalci našli knjižico, ki bi utegnila pomagati razrešiti umor družine.

V Srbiji še vedno odmeva umor družine Đokić iz Aleksinca. Kot poročajo tamkajšnji mediji, so preiskovalci nazadnje našli beležko dolžnikov ubitega lastnika menjalnice, 57-letnega Gorana Đokića. V njej je spisek preko 15 dolžnikov, ki naj bi mu dolgovali kar okrog 300 tisoč evrov. 

Kot navajajo na policiji, naj bi se krog osumljencev ožal. Zadeve zaradi interesov preiskave sicer javno ne komentirajo, srbski mediji pa poročajo, da naj bi beležka predstavljala pomembno sled, ki naj bi policijo pripeljala do storilcev. 

Kot je znano, lastnik menjalnice je bil skupaj s svojo ženo Gordano in hčerko Lidijo ubit v noči s 26. na 27. september. Trupla so našli 2. oktobra zakopana na območju vasi Moravac v bližini Aleksinca, nekaj dni kasneje so našli še zažgan avtomobil, last ubitega Đokića. 

Avto umorjene družine | Avtor: Facebook Facebook

Policija je vsak dan na terenu, vsi vaščani vasi Moravac so bili zaslišani. Kot poročajo srbski mediji, obstajajo predvidevanja, da je morilec bodisi iz tega kraja, ali pa je imel v tem kraju pomočnika. Nekoga, ki je dobro poznal žrtve in storilcu podajal informacije. 

Avto umorjene družine Grozljivo Svet To je avto brutalno umorjene družine. Curljajo nove podrobnosti. sveča plamen Grozljivo Svet Našli družino, ki so jo iskali več dni. Trupla zažgana.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • jozicamurn 19:05 17.oktober 2021.

    Ne sposojajte takšne velike količine denarja nikoli. Prva in edina lekcija. Najbolje je, da se ne izpostavljate in da živite na videz normalno brez luksuza.